Elikkä mies sai ilouutisen postitse, metsässä tehdyistä siivoushakkuista on nyt rahasummat selvillä, ja rahaa tulee enemmän kuin mies osasi odottaakaan! Itseasiassa aika huimasti, kun ainakin minun mielestä alue oli tosi pieni eikä siitä paljon puutakaan tullut, näin tukit kun käytiin siellä katsomassa, eikä niitä ollut kuin joku hassu (en halua edes kuvitella, mitä koko metsän hakkuusta tulisi rahaa, tosin se on tehty n. 10 vuotta sitten, joten ei ihan heti olla uudelleen tekemässä :D). Mutta nyt saa sitten mies maksettua velkansa isälleen ja tutulle metsurille palkkaa (n. 1000 tulee niistäkin..) ja sitten mies ostaa itselleen haulikon... :D Taas yksi uusi ampumisvärkki. No joo, ostakoon, omaa rahaa, ihan ylimääräistä, eikä onneksi ole kauhean kallis tuo vekotin. Mies mietti maksaisiko lopun autolainastakin pois, mutta sitä ei ehkä jää koko summaa, kun jotain muitakin maksuja on, koskien tuota metsäjuttua, en niistä tiedä. Mutta ilon aihe silti! Vau! Jos mies saa lainan maksettua melkeinkin kokonaan pois, se on silti tosi paljon ja edesauttaa meidän pärjäämistä ihan huimasti! Oltiin aika happyhappyjoyjoy siinä keittiön pöydän ääressä, mies laskelma kourassa ja minä vieressä virnimässä.

Ainoa huono puoli tässä on (taas) appi. Mies kun siis on isälleen velkaa auton korjauksesta (silloin joskus kun siitä piti vaihtaa se akku ja jotain ja koko summa maksoi yli 600 eikä meillä ollut sitä niin appi maksoi) ja nyt mies sitten soitti isälleen (iloisena tietysti), että metsäraha tuli ja nyt voi sitten maksaa lainan pois. Mitä keksii appi! Nyt se ei sitten muka huoli sitä summaa! Voivoi, on se kamalaa, kun poika haluaa maksaa lainansa pois, eikä isukki saa enää hallittua ja valitettua että kun olet lainaa minulle eikä voi joka puhelussa muistuttaa asiasta. Vittumainen äijä, ei voi muuta sanoa. Nyt sitten vissiin pitäisi kerjätä, että herra isä kiltti, saisinkos maksaa velkani pois, olkaa niin kiltti... Paska!
Äijä ei suostu antamaan tilinumeroaan eikä kuulemma voi ottaa sellaista summaa kotiin.. **skat! Eikös sillä ole siellä kassakaapit ja kaikki, what? Ja pussissa on ollut ennenkin aika huimia summia, niin mitä hittoja siinä pitää vääntää? Sitten äijä kehtaa syyttää miestä lapselliseksi, kun "vänkää" siitä että haluaa maksaa lainansa pois.
Minä en kertakaikkiaan tajua tuota äijää. Tekisi mieliin niiiiiin törkeästi mennä läimimään sitä ja takoa muutama valittu asia sen kalloon. Ikävä kyllä tuhlaisin voimiani, jos ei viiden kympin iässä vielä osaa olla kuin ihmiset, niin tuskinpa se siitä muuttuu. Ei auta muu kuin sukulaisten kitua, vissiin.
Sanoin miehelle että anna äijän olla, maksat vaikka millä konstilla ja sillä selvä ja saa ukko pitää turpansa kiinni ja olla tyytyväinen.
Hemmetti, kuka on ikinä ennen kieltäytynyt ottamasta vastaan lainan takaisin maksua? Ei kukaan.

No, se siitä. Mies saa kuitenkin itselleen jotain kivaa ja lainojen poismaksu helpottaa oloa.  :) Siitä pitää olla iloinen!
Ja tähän vielä Ps. tämä ei siis tietenkään mitenkään vaikuta nykyiseen taloudelliseen tilanteeseemme, eikä ainakaan minun tuloihini, mutta ilonaihe siltikin!

Minäkin sitten päädyin juhlimaan... Okei, myönnän, kyllä pikkuisen kaduttaa (ehkä enemmänkin), mutta.. Olen kuitenkin tyytyväinenkin, sillä minusta tein ihan hyviä kauppoja (kyllä, shoppailin).

Seuraavassa kuvasarjaa:
492723.jpg
Ihanat lispukkaat H&M:ltä, 9,90€, näitä olen halunnut pienestä pitäen, oikeasti, en tiedä miksen ole ikinä saanut tällaisia ja sitten en itse ole koskaan tullut ostaneeksi, kun ei ole tullut sopivia tai oikeaa kokoa vastaan. Mutta nyt löysin nämä ihanuudet! Olisi ollut vieressä niitä halpamalleja, 4,90€ maksavia, jotka katkeaa kun hiukan pohjasta taittaa, sellaista ihme muovia tai jotain.. Näissä on kova pohja ja ihana vähän juhlavampikin luukki. Sopii arkeen ja juhlaan, oikein hyvä!
Laukku on Seppälästä, alennuksesta, maksoi kympin. Se siksi, että kaikki laukkuni (jopa 3 kappaletta) ovat ruskeita ja minulla on vanha kevät/kesätakki, joka on musta ja sen kanssa siis musta laukku. Myös mustat kengät on, joten pitäähän mätsätä... Tämä oli niin ihanan mallinen, vieressä oli toinen, saman hintainen, mutta "tavallisempi", ei tuollaista "puristuskohtaa" ja muutenkin vähän vaatimattomampi. Siinä tosin oli vetoketju, tässä on vain yksi nappi, joten pitää olla varovainen ettei lennä kamat ulos.
492722.jpg

492727.jpg Hiukan korkoa, kiva. Tuo rengas on kultainen ja kangas ruskeaa ja kiiltävää.
492720.jpg Huomatkaa yläkuva, lipsuni mätsää kaulakoruuni! :D Olen niin pop. Ja kuva lipsut jalassa vielä.

492724.jpg
492726.jpg Piti ottaa hyvä kuva takki päällä, mutta eihän siitä taas kiireessä mitään tullut. :P Kuitenkin todiste, että oikeasti minulla on musta takki :D

Emäntä on innoissaan, mutta rattopoikani ei oikein ymmärrä asiaa ja on tätä mieltä:
492866.jpg Mamin suloinen pallero!

Kotiin tullessa nyt illalla oli mies lähtenyt jo töihin. Keittiön pöydällä oli pilli. Hoksin, että mies on käynyt hesellä ja jättänyt pillin minulle, koska arveli minun keksivän siitä jotain nukkikseen (mikä on tosi, olen jo haikaillut pillien perään) ja olin iloisen huvittunut miehen ajatuksesta. No, sitten menin olkkariin ja korjailin mieheltä jääneet hesepussit pois ja huomasin että tölkissä oli yhä pilli. Mietin, että onko mies saanut ylimääräisen pillin. Keitin teetä ja avasin jääkaapin maitoa ottaakseni ja mitä näin: mies oli ostanut minulle masikkapirtelön! Sitä varten se pilli oli! Suloinen mies! :)

Eilen muuten piti laittaa yksi kuva todisteeksi että kyllä se huumori kukkii meilläkin juu.. :D Nimittäin eteisen lamppu paloi ja minä kirjoitin miehelle lapun keittiön pöydälle, muistutin ensin että ottaa juotavan (töihin) jääkaapista kun lähtee ja laitoin sitten loppuun ps:säksi, että eteisen lamppu paloi ja olisitko kultainen ja vaihtaisit.
Kun tulin kotiin koulusta, ei lamppua oltu vaihdettu. Olin ensin vähän "höh", mutta keittiössä minua odotti lappuni jonka päällä oli lamppu ja lapussa oli wirnivä hymiö. Nauratti. :D
No, vaihdoin itse lampun, totta kai osaan sen tehdä, mutta eteisen lamppu on plafondi ja siinä on lasikupu joka pitää irrottaa enkä ole ikinä vaihtanut siihen lamppua, vaan aina mies ja pelkäsin että pudotan sen kuvun ja siinä sitten ollaan.. Sain kuvun irti ja lampun vaihdettua, mutta takaisin sitä kupua en saanut. No, laittakoon mies sitten kun "ehtii". :D

Ehtimisestä puheenollen, tänään miehen nukkuessa siivoilin kämppää järjestellen tavaroita omille paikoilleen, vaihdoin Bobinin purut, tiskasin (meni muuten aika paljon aikaa, meillä ei ole tiskiallasta taas hetkeen näkynyt ja pari päivää olen tiskannut aina tarvittavat välineet, koska mies lupasi tiskata kaikki, mutta...) ja pesin vessan. Mieheltä pyysin jo eilen roskien viemistä, mutta unohti. Pyysin samaa tänäänkin ennen kuin lähdin ja mies vain sanoi, että eikös sulla ole ollut koko päivä aikaa.. Joo... Onpa joo :D Äsh, vein ne tullessani. Täällä kaivataan miehen käyttäytymiskoulua (katsoiko kukaan eilen Käenpesän? :D)

Mutta nyt lopetan, ennen kuin tässä on kokonainen romaani tekstiä.

490273.jpg