Pakko hehkuttaa tännekin että sain juuri postissa tosi ihanan tikarikorun, huusin jokin aika sitten sen huuto.netistä ja saapui vasta tänään postissa. Iiks, se on ihana! :) Kyllä oli pienen hintansa väärti, isompikin kuin ajattelin. Ostin sen siis nukkista silmälläpitäen, mutta saa nähdä raaskinko olla käyttämättä sitä itse!

Lisäksi äiti soitti (selvänä, ei siis tosiaan ole rahaa) että Ellokselta oli tullut postilappu, (tai siis postista elloksen lappu, tai jotain :D) että siellä on se ilmaistakki joka piti tulla silloin aiemmin muiden tilausten kanssa. Nyt se tuli. Jesh, jos se olisi sopiva miulle. Olis aika kiva :) Nauroin äidille että jos se on hyvä ja sopivan kokoinen niin mun ei tarvitse laihduttaa entistä takkia varten :D No ei, kyllä sitä vois pahimman kinnauksen pikkuhiljaa karistaa, ja kuka tietää sopiiko se takki edes ja ties vaikka olisi millainen reuhka.

Mutta nyt alan valmistautua henkisesti imurointiin... Kai se minun on pakko tehdä... Tein miehen kanssa lauantaina diilin, että minä tiskaan ja hän imuroi.... No arvatkaa imuroiko? Hehee. Ihan varmaan imuroi, joo. Hitto, mä tarviin mieskouluttajan!

1040220.jpg