Ei oikein tiedä.

Sen tiedän, että tänään tuli 40e postissa vanhuksilta, olivat siis laittaneet joulupostilaatikkoon kuoren, arvasin. Jes!
Lisäksi ennen postin tuloa äiti lupasi puhelimessa tilille laittaa jotain illalla.
Olen jo tehnyt laskelmia, että mitä kaikkea saan maksettua! Jes!
Loput on laitettava säästöön...

Soitin tänään pariin laskuun lisäaikaa ja kännylaskuunkin piti, mutta jos saisi sen nyt sitten maksettua ja vielä toisen noista joihin hain lisäaikaa. Sitten olisi niitä enää yksi.

Soitin myös ulosotto-virastoon ja yritin puhua järkeä sille naiselle siellä, mutta ei niin ei... Tammikuun puoleen väliin mennessä on maksettava se jotain 90 eupoa, tosin se tulee olemaan hiukan isompi summa, mokomat kun ottaa niitä käsittelymaksuja.. Jostain pitää riipiä rahat siihen. Muuten tulee merkintä, jota en halua! (sitäpaitsi, kämäistä jostain alle satasesta saada joku merkintä, daah)

Äh, olen kummiskin yltiöpositiivinen kun ajattelen että jos vanhuksilta saisi tilille 50e, niin sitten jäisi laskujen jälkeen 37e tilille, jonka vois laittaa säästöön tuota varten. Se olis jo hyvä osa, jos vaikka maksaisi kahdessa erässä tuon pois..... Ja loppusumma on revittävä jostain... Nyt äkkiä kaikki porukalla ostamaan mun huuto.net roinani pois :D

Musta tässä on positiivistakin paljon, mutta mies on nyt blues-vaiheessa ollut taas pari päivää, eikä siihen tunnu auttavan mikään. Lisäksi se valittaa että on kipeä olo. Dääm.
Ja sitä mietityttää tammikuussa tuleva joku auton maksu (mikälie) ja sitten voi tulla taas lakkoa niille töihin. Argh sellaisia. Viikkokin ilman palkkaa niin auts!!!!!
Mutta pitäisi ajatella positiivisesti (siis, mitä? minäkö, pessimistinen realisti, puhun tällaisia?) että laina on maksettu jossain maaliskuussa jo pois, sitten ei ole enää sitäkään ja miehelle jää pari sataa euroa kuussa enemmän käteen, eikä tilin pitäisi enää mennä miinukselle.

Mutta toivottavasti en nyt ole yltiöpositiivinen eikä kaikki romahda taas :(

1122826.jpg

PS. Mies muuten huomautti fiksusti että jos saan vanhuksilta 50 niin siinähän on se ulosottosumma melkein kokonaan... Hmm... Kännyyn kai tarttee sittenkin lisäaikaa... Pitää nyt katsoa mitä sieltä vanhuksilta tulee ja mitä tässä tehdään.