Aika on taas mennyt semmoseen tahtiin että huh huijaa. Ei ole tullut päivitettyä tänne mitään tämän kuun aikana. Osasyyllinen on mies, joka oli viime viikon kotona kipeänä. Yritä siinä sitten jotain kirjoittaa.
Ja itse olen nyt ollut siellä uudessa työssäoppimispaikassa ja kivaa on ollut! Olen päässyt tekemään kaikenlaista kivaa ja tunnelma tuolla on hyvä, ihmiset hauskoja :)

Olen saanut tuolla kuultomaalata uusia hyllyjä (kiinnilaittokin kuulemma minun hommaa, apua), valaa muotteihin ja ottaa valuja auki ja esikäsitellä, käyttää jo hiukan lasitteita ja vahaa, väsätä paperimassasta kulhoja (hauskaa mutta sormet jäädyttävää puuhaa) ja viime lauantaina osallistuin kurssilaisten mukana tassukulhon tekoon. Jee mikä paikka, pääsen osallistumaan kursseihin ilmaiseksi ;D Myymälässä olen tutustunut tuotteisiin ja sainpa hiukan somistaa näyteikkunaakin. Kassankin olen saanut laskea (meni jopa oikein).
Kyllä tuuri kävi, kun tuonne pääsin! :)

Huh, mitähän kaikkea piti oikein kirjoittaa, en edes muista.. Onneksi on kuvia hiukan muistin virkistämiseksi...

Ei muuten se lääkäri niistä tuloksista soittanut, tai silloin torstaina se koitti soittaa, mutta jokin puhelincallup -ihminen vaivasi juuri silloin ja kuulin vain kun puhelin piippasi että joku toinen yritti soittaa.. Ei se soittanut sitten enää uudelleen, ei silloin torstaina eikä perjantainakaan. Eikä ole laittanut postissakaan niitä tuloksia. Outoa. No, ei kai sitten enää ollut mitään hälyyttävää näkyvissä. Olisi nyt kuitenkin saanut jotain ilmoitella, kun imivät miljoona putkea sitä vertakin... hmh.

Pappan hautajaiset ovat nyt lauantaina. Tuo työpaikkani on auki myös lauantaisin (ma kiinni), mutta sain tietysti vapaata siksi päiväksi. Keskiviikkona on kurssin virallinen päättäjäispäivä, mutta moni kuulemma jatkaa minun tavoin työssäoppimispaikassaan kurssin virallisen ajan yli. Minä olen vielä ensi kuussakin viikon verran.

Siellä putiikilla on muuten aivan ihania juttuja! Erilaisia keramiikkaesineitä käyttöön kuin koristeeksi, huovutettuja juttuja, lasikoruja, kortteja yms. Pöllöjuttujakin! Olen jo ostanut yhden jutun, listalla on vielä pikkuinen magneetti ja muutama pöllöpatsas, joiden tekijä on kyllä niiiiiin taitava! Ja mukava! :) Seuraava "tilini" tuleekin tällä viikolla, saattaa olla että pari patsasta kotiutuu meille... saan kivan alenkin tuolta :)


Tällaisen huovutetun kännykorun/avaimenperän ostin jo heti ensimmäisenä päivänä :D Haaveilen että pääsisin osallistumaan tulevaan huovutuskurssiin tuolla, voisin kokeilla itsekin jotain tällaista..


Trendilehden tilaajalahjanikin tulivat, kaksi luhdan käsi/keittiöpyyhettä ja cityshopparikortti. On siinä muutama hyvä etu jotka aion käyttää!


Meidän alaoven lähellä oli lumessa ihan sydämen muotoinen sula kohta. Söpöä.

Kaikkihan varmaan ovat saaneet jotain s-posteja joissa halutaan enlargea sun penistä ja niin pois päin, minä olen myös näitä saanut, mutta pari parasta s-postia tuli tässä kuussa...


Tätä nauroin kyllä vedet silmissä!


Ja monelleko Tukiainen on lähettänyt postia? ;D

Mies tilasi itselleen eBaysta kännykälle suojan, ettei töissä naarmuttaisi ja samalla tilattiin minulle tällainen söpöliini joka viime viikolla kotiutui:


Kännykkäni takakuoreen tuollainen ihana pöllötarra! Hyvin on pysynyt, vaikuttaa hyvältä! Ja on aivan ihana! On saanut kehujakin :) Jokin Device Outfitt juttu tämä on. Me so happy :) Kännykkä on kuin uusi. Pitää vaan pysyä ikuisesti tässä samassa mallissa, ostaa vaan uuden puhelimen ja vaihtaa tuon kuoren sitten aina :D

Onneksi nyt on lauhtunut, nuo viime viikon pakkaset oli kyllä karseita.. Vaikkei täällä ollut kuin jotain vaatimattomia -22 lukemia niiden neljänkymmenen asteen sijaan... Huh!


Kauppatorin pulutkin on värjötelleet ties missä. Forumin rakennuksen seinillä näyteikkunoiden yläpuolella on valaisimia jotka osoittavat ylöspäin, näiden valaisimien päällä on ollut kova tunku, lämmittää kai pulujen varpaita edes hiukan.


Ostin viime viikolla muutaman kerän lankoja sekä paksuja sukka- että pyöröpuikkoja, ja niin, yhdet pitkätkin puikot. Nyt on menossa pyöröpuikoilla pipo tuosta mustasta paljettilangasta. On kyllä ihanan näköisiä nuo paljetit siinä! Lanka on ohutta, niin kudon kahdella kerällä. Tuo leijonan keltainen on ihanaa, käyn varmaan hakemassa sitä lisää jos sitä vain vielä on, oli poistuva tuote. Onneksi oli toista merkkiä lähes samaa väriä.

Olenko jo maininnut täällä että aion hakea Mynämäelle käsi- ja taideteolliseen? Tuotteen suunnittelu ja valmistus -linjalle. Tekstiililinjalle, jos musta tulisi artesaani. Hirvittää ajatus sinne hakemisesta tavallaan, koska siellä on enimmäkseen nuoria ja ei mulla nyt niin ole kokemusta noista kaikista jutuista, kirjonnasta ja ties mistä... mutta kiinnostaa ja innostaa! Ja sinne on valintakoe... apua.. Siinä se sit tyssääkin :D No mutta haen kuitenkin!

Voisin saada omaehtoisen opiskelun tukea, eli siis tätä samaa tukea kuin nyt kurssilla. Olisi tosi kiva! :)


Mies on ollut ostovimman vallassa viime viikolla, meille on muuttanut tämä söpö pöllölipas Formalesta :) Kuulemma miun ystävänpäivälahja. Sopii mulle :)

Lisäksi meillä on nyt uusi skanneri/kopiokone/tulostin/avaruusasema... :D Mutta hyvä se on olla olemassa, monesti on harmiteltu kun ei ole voinut kopioida tai skannata mitään.
Uutena perheenjäsenenä on meillä myös "harmaa paholainen"; uusi imuri! Niin hiljainen ja mikä imuteho!! Wow. Mies oli siitä niin innoissaan että imuroi lauantaina :D LOL.

Sunnuntaina oli taas näyttö meillä, ei vieläkään kauppoja :D No, katsellaan nyt vielä, ei tässä olla oltu myynnissä kuin puolitoista kuukautta vasta.

Sunnuntaina käytiin muuten tietenkin äänestämässä (Loistava kampanja Pekka!) sekä haettiin meille kotiin jotain minun ostamaa... :D Miehen entinen työkaveri vaimoineen tekee remppaa keittiössään ja sovimme jo pari viikkoa sitten kaupoista, eilen haimme sitten valkoisen vitriinikaapin uuteen kotiin :)


Ihana :) Ikealainen. Sain tämän kolmella kympillä. Mies innostui tästä niin että meni heti Ikean sivuille ja löysi tätä sarjaa lisää. Tällainen kirjahylly maksaa siellä uutena n. 70e ja lasiovet siihen vielä päälle 30e. Eli ihan hyvä kauppa tästä yksilöstä, jossa oli vain pari pientä naarmua. Ostetaan tällainen toinenkin sitten vielä uutena, saattaa olla että ihan ilman ovia niin saadaan tuohon työpöydän viereen hylly mihin saa lisää mappitilaa yms. Pitää ostaa nättejä mappeja... :D Inhoan kun nyt on pari sinistä, mustaa, valkoista... Ainakin ne siniset on korvattava asap!
Tätä sarjaa olisi ihana sohvapöytäkin, pitää sitä vielä miehelle puhua...
Katseltiin myös uusia työpöytiä, mutta meidän suosikki olisi niin kallis, ettei sitä osteta ainakaan tähän kämppään vielä..

Ai niin, tässä pari kuvaa lauantain kurssin aikaansaannoksestani:


Eli siis tassukulho :) Tarkoitushan näillä olisi olla lemmikkien vesi- tai ruokakippoja, mutta ovat niin somia että käyvät kyllä vaikka karkki- tai korukipoistakin. Minun kulho on aika paksu reunoistaan, mutta katsotaan muokkaanko sitä vielä tällä viikolla kun se on hiukan kuivempi, ellei ole jo liian kuiva. Ajattelin etten ala ihan perfektionistiksi, saa olla itse tehdyn näköinen. Sitten se lasitetaan ja laitetaan uuniin. Ajattelin että tästä tulisi mattamusta, tassuista valkoiset, samoin kulhon sisäpinnasta. Katsotaan sitten.

Mutta nyt alkaa olla jo aikamoinen teenjano, lopettelen tältä erää, eiköhän tässä nyt tullut jo enimmät asiat kerrottua...

Ai niin, tuolla joku postaus sitten oli mainos huuto.netin tuotteistani, tarjous on edelleen voimassa ;D