Juu, kuten jo äskeiseen kommentoin, niin ei kai ole mitään hätää täällä, vaikka yhä haisee paha käry, tuuletuksesta huolimatta.

Meidän rapussa kun asuu todella paljon vanhaa väkeä, niin saa sitäkin huolehtia, että kuka koskakin kupsahtaa tai juurikin unohtaa hellan päälle. Viereinen naapurimme on nyt juuri sairaalahoidossa ja siis tämä vastapäinen, josta epäile(i)mme hajun tulevan on vanha nainen joka ei kuule eikä haista. Ei avaa ovea edes talonmiehelle kuulemma, aina pitää mennä avaimella jos on vaikka joku tarkastuskin. Kummallinen vanha nainen.

Ylimmässä kerroksessa asuu keski-ikäinen nainen teini-ikäisen poikansa kanssa, jota epäillään kaikenlaisista tihutöistä (ei kuitenkaan voida syyttää, kun sattuu olemaan niin, että kaikki raput ovat yhteydessä toisiinsa ja jos on avain tai tunnuskoodi, niin pääset rappuun kuin rappuun), täällä on kuulemma juurikin meidän ja erään vanhemman mukavan rouvan (hän oli se joka soitti meidän vastapäisen asunnon naisen tyttärelle (katso ed. postauksen kommentin vastaukseni)) yhteiseen häkkivarastoon yritetty sytyttää tulta keskelle lattiaa paperin avulla. Joopa. Ja kuulemma muuallekin.
Ja viime talvena paloi skootteri meidän parvekkeen alla, joku oli sytyttänyt sen tahallaan tuleen. Oli ihan kiva roihu. Palokunta silloin tietenkin hälytettiin. Rappukäytävässä on pari palanutta kohtaa lattiassa kun joku on jättänyt tupakantumpin palamaan, yksi oli ihan meidän oven edessä..

Että tässä saa olla vähän varpaisillaan niin vanhojen kuin nuortenkin suhteen...

Muuten mukava asuinalue, mutta tuollaiset epämääräiset nuoret pilaavat alueen maineen. Phöh.

Pitää seurailla tilannetta. Ei olisi kiva saada kuulla, että juu, sinne se nainen kupsahti häkään tms. kun ei soitettu ajoissa ketään paikalle. Mutta tuskin kuitenkaan moista...
219640.jpg

Sitten, miun piti kertoa aamuisesta, tai aamupäiväisestä.. Sain ihan hirveän kohtauksen, johtuen Efexorin lopetuksesta, itkin ja raivosin yksinäni, välillä paruin kippurassa sohvalla ja välillä riehuin, tai olisin halunnut riehua, hajottaa ja huutaa, mutta tyydyin vain repimään yhden lehden riekaleiksi ja hakkaamaan käsiäni pöytään (ai!). En tiedä mistä se yhtäkkiä tuli.
Tiedä olisiko saanut, mutta nappasin 75mg Efexoria ja nyt on rauhallisempi olo jo, kun se alkaa vaikuttaa. Ei huippaakaan enää. En tiedä kauanko vaikuttaa. En halua tuollaisia oireita! Onneksi mies oli poissa kotoa siellä metsällä, muuten olisin kyllä taas aiheuttanut senpäiväiset tappelut että. Toivottavasti huomenna ei tule samaa, eikä maanantaina, kun mies on kotosalla. Miulla oli kyllä niin paska olo, että jos olisin "kehdannut", olisin ottanut puukon ja leikannut lihaklimppejä pois itsestäni. Kaikki vitutti, olin ruma ja paska ja kaikki oli päin vittua ja vain itketti ja huudatutti! :( En en en halua tuollaista! Itseäkin pelottaa, olen ennenkin saanut noita raivareita, ja silloin haluan todellakin vähintään hajoittaa jotain. Pelottavaa.
213614.jpg Pedon syleilyssä.
(Boris Vallejo)

Kävin itkuraivokohtauksen jälkimainingeissa kaupassa (ihmeen hyvin pyöräilin huimauksesta huolimatta) ja ostin 300g Pirkkasipsejä, 200g Euroshoppersipsejä ja Tobleronepatukan. Pop.