Pari päivää ollut levoton olo. On tehnyt mieli kirjoittaa, mutta en ole saanut aloitetuksi. Ärsyttävää kun tekisi mieli kirjoittaa, mutta ei ole tarpeeksi kärsivällinen siihen.

Maanantaina käytiin Raumalla vanhuksilla. Sanoin miehelle sunnuntai-iltana, että voisi mennä huomenna Raumalle. Ajattelin ihan mennä bussilla, mutta mies tajusi että mennään omalla autolla ja yhdessä. No hyvä niin.
Itseasiassa oli ihan kiva reissu, kummatkin vanhukset oli ihan hyvässä kunnossa vielä siinä vaiheessa, oltiin kyllä tosi aikaisin liikkeellä (tai aikaisin ja aikaisin) ja lähdettiin pois jo kahdentoista aikoihin.
Saldona pieni ruokakassi ja 50€. Jonka mie käytän parturiin! :))))

Varasin nimittäin ensi maanantaiksi ajan, leikkaukseen ja väriin. Olisi kiva saada raitojakin, mutta yksi väri tulee halvemmaksi. En millään malttaisi odottaa näitä muutamia päiviä!

Rahaa tosin ei sitten kyllä jää minulle ollenkaan, pitää ollakin sitten hissukseen, kaikki rahat menee tuohon parturiin nyt. Mutta haluan mennä sinne ja olen päättänyt sen!

Eilen lähettelin taas hakemuksia, mm. R-kioskille. Lisäksi kirjasin itseni netitse StaffPointin listoille ja jo tänään aamulla sieltä soitti joku ja pyysi haastatteluun ja infoon ensi tiistaiksi! Kun joskus kirjauduin netitse Varamiespalveluun, ei sieltä kukaan ottanut mitään yhteyttä. Tämä teki ihan hyvän vaikutuksen, tuli sellainen olo, että jotain voisi ehkä sitäkautta järjestyäkin. :)
Ja plussaa on, että silloin tiistaina minulla on ihan uusi luukki, joten voinen erottua massasta ja muutenkin ehkä näyttää paremmalta, kuin vain tavalliselta harmaalta hiirulaiselta.

Laitoin sinne kaikki työkokemukseni Tiimarissa ja Raisiossa ja tämä soittanut nainen siitä jo kyselikin. Yritän josko pääsisin Tiimariin kesäapulaiseksi :D Ne kun ottavat kesätyöntekijät nykyään sitä kautta.

Robinbobin on vähän hassu. Se on ihan virkeä ja pirteä kun pääsee meidän seuraan, mutta häkissä se tuntuu vähän masentuvan.. En tiedä. Kai sillä on ikävä kaveria. Yritän nyt olla sen kanssa enemmän, silittää ja jos se nukkuu tuossa sohvalla, yritän olla sen lähellä ja vaikka pitää kättä/sormea sen turkilla, että se tuntee toisen läheisyyden.
Tänään se oli paitani sisällä ja nuoli vatsaani. :) Suloinen murunen.

Mies on nyt sitten huomenna menossa töihin, taas pitkästä aikaa.... Ihan hämyä kun se on KOKO AJAN kotona... :D
Iltavuoro alkaa.

Mutta, en osaa ollenkaan nyt keskittyä ja lisäksi tuo kiertää tuossa koko ajan enkä osaa kirjoittaa sillon kun joku "vaanii" vieressä... Ei se katso, mutta en tykkää kuitenkaan.

370253.jpg