Ku muutki ni mäki. Kirsikankukista nyt vouhotetaan, vouhotanpa minäkin, kun kerran meidänkin pihalla pari kirsikkapuuta kasvaa :)

Aika menee jotenkin niin ettei huomaa, eikä muista panna päiviä merkille. Käytiinkö me viime viikolla Desthean kanssa Myllyssä shoppailemassa? Vissiin :D Ostin itselle tarpeelliset uudet farkut, siistit, pitää nyt vaan tarttua ompelukoneeseen ja lyhentää lahkeet, ettei niistä tule samanlaiset repaleiset kuin vanhoista :D Jee olen menossa tekstiilialalle opiskelemaan enkä jaksa lyhentää edes farkkuja :D (ja siis ei, ei ole tullut vielä tietoa pääsenkö opiskelemaan, tuo on vaan ihan tuollainen lausahdus :D)

Lisäksi vanha vyöni oli paristakin kohtaa menossa katki, niin sellainenkin oli tarpeen. Cubuksesta löytyi, ihana turkoosi, tosin kummastutti se, että vyö on pitkä kuin nälkävuosi, siis mullakin jää paljon yli, mutta vyön reiät oli tarkoitettu ilmeisesti jollekin viiskytkiloiselle, joka jostain syystä haluaa kietaista vyön pari kertaa ympärilleen... Siis tuosta riittäisi kahdelle viiskytkiloiselle... Haloo, mikä pointti? No jaa, minulle se sopi kun teki itse lisää reikiä :D

Lisäksi mukaan lähti halpa trikoorätti, ihon värinen läpikuultava teepaita jossa tasku rintamuksessa. Hieman ehkä lörttölaatuinen, mutta olen pari kertaa pitänyt. Desthea pesi jo omansa ja tosi on ettei kannattaisi ostaa noita trikoorättejä vaikka miten edullisesti saisi, meni kuulemma ihan vinkuravänkyräksi... Mietinkin, että kun normihinta niissä oli jotain 12.90e ja nyt myytiin 4,90e, niin onkohan joku asiakas jo ostanut normihinnalla ja sitten tullut valittamaan asiasta ja nyt ne myy loput huonot halvalla... Hmm..

Tarvitsin myös edelleen ne kengät, tossukat, kävelykengät, jotkin muut kuin balleriinat tms. Ja Seppälästä löytyi, jes, aivan ihanat kengät ja sain vielä -30% alen!


Mii loves!

Jotenkin on ihan outo olo, jotenkin hyper. Ei oikein osaa muodostaa järkeviä lauseita. Ei sillä että mitään niin erikoista asiaakaan olisi..

Toivottavasti saan itseäni hiukan kuosiin illaksi kun tulee vieraita :D

Täytyy joskus sitten ottaa ihan kunnon kuvia kämpästä, tässä nyt tämmönen sneakpeak keittiön laatikoista :D


Meikä meidän pihalla eilen. Ja tuo talo takana on naapurin. Huh, tukka hirvee, kaksoisleuka yyh. Pitäskö oikeesti alkaa tekeen jotain... Kun ei vaan jaksa eikä inspaa. Mies on laihtunut 10 kiloa muuton jälkeen, tosi kiva. Mä ehkä jonkun 3 kiloa, ehkä. Omasta itestä se olis kiinni, mutta kun ja niin edelleen. Argh. Harmi ettei laihtumalla saa pyöreämpää ylähuulta, kun ei näköjään lihomallakaan. Inhoan että mulla on niin kapea ylähuuli. Argh. Kaikki on taas vialla :D

Kuten tekstistä huomaa, mun on paras lopettaa ja mennä tekemään jotain mikä turruttaa aivot.