Liidelistä ei vieläkään tänään kuulunut mitään, joten minä haeskelin jotain numeroa sinnepäin (koska minulle soittaneen aluepäälikön numero oli salainen) ja löysin keskuksen numeron josta minut siirrettiin myyntiin ja sieltä sitten sanottiin ettei muka ole erikseen numeroa aluepäälliköille ja että minun täytyy jättää soittopyyntö. Kerroin asiani ja luvattiin ottaa yhteyttä. Hetken kuluttua puhelin soi taas ja myynnin nainen kertoi että oli saanut "tällaisen valitettavan tiedon että et saanut paikkaa". Kiits. Sieltä on kuulemma tulossa kirje kuitenkin postitse. No, kunhan sain tietää tuloksen ainakin...
Nyt kyllä kieltämättä harmittaa ja mieleen hiipii sellaisia ilkeitä ajatuksia kuin "no pärjäilkää nyt sen venäläisen kanssa" tai "ne kaksi nuorempaa ja nätimpää pääsivät tietty". Vaikka ehkä asiaan oikeasti vaikutti myös se että minun oli kerrottava paperilla masennuksestani ja että lääkitystä yhä nautin. Mutta mutta.. Ei voi mitään. Uutta putkeen vaan!
Mutta kummalliselta tuo Lidlin toiminta kyllä vaikuttaa, ehkä se sitten on "saksalainen tapa". Kyllä täällä suomessa kaikki numerot on about tiedossa, menet vaikka K-kaupan sivuille niin kaikki löytyy... No jaa. Olkoon. Liideli.

Laittelen kohta muutaman kuvan tänne, ovat hauskoja. Piristystä.

875075.jpg