Nytkö se uusi laji sitten on löytynyt?

En tiedä onko tämä käsitelty kuva, jonkun suorittama hirveä ristisiitos vai sattumalta syntynyt sekasikiö vai mikämikä, mutta minulla se saa kylmät väreet aikaan. Mä olen sentään nähnyt kauhuleffaa jos jonkinlaista ja lukenut ties mitä, mutta uh!

1780781.jpg

Kuva ja juttu täällä.

Toi on vaan pelottava.

EDIT: SEURAAVIA KUVIA EI SUOSITELLA HERKILLE:

Mietin kanssa tuota kommenteissa esitettyä (sekä jutussa) arviota että kuvassa on kilpikonna. Tutkin hieman ja on olemassa kilpikonnalaji jolla on pehmeä kuori. Googletin kuvia sanoilla soft shell turttle ja seuraavia kuvia tuli esiin:

1781179.jpg
Muuten voisi juuri ja juuri olla vaikka kyseessä moinen elikko tuossa kuvassa, mutta yhtenä silmiinpistävänä erona on konnan kuono. Huomaattehan? Ja näillä ei tunnu olevaan ainakaan kuvissa kovinkaan kummoista häntää..
Ällöttävä pirulainen jokatapauksessa. Yöks. Vaikka eläinten ystävä olenkin. Ja siis matelijoiden. Ja meillä oli joskus punakorvakilpikonna. Silti.

Ja miksi ylimmän kuvan eläimellä on karvaa kaulassa ja hännän juuressa? Voisiko se olla keino peittää esim. liitoskohdat, eläimeen olisi vaihdettu pää ja lisätty häntä?

Seuraavan kuvan aihe on se miksi lähdin asiaa tutkimaan: mietin saako kilpikonnalta kilpeä irti niin että konna jää "kokonaiseksi". Seuraavassa kuvassa luullakseni on vastaus:

1781180.jpg
Ei taida jäädä? Konna on kiinni kilvessään, joka muuten on itseasiassa konnan kylkiluista koostuva juttu..

Että tällaista vaan tähän vielä :D