Täällä meikäläinen vaan istuu kotona tyytyväisenä teekupin kanssa pelaamassa jotain random naamakirjapeliä ja bloggaamassa, kun tois pual maailmaa on järistyksiä ja tsunameja ja koko Japani on poissa paikoiltaan ja MAAPALLO KALLELLAAN. Huh??!! Jokseenkin rajua..

On ne murheet joillakin isommat kuin minulla, vaikka aika probleema tämä työttömyys ja rahattomuuskin on.. :(

Pariin uuteen paikkaan on tullut taas haettua, kahhellaan millä tuloksin..

Käytiin tuossa viime postauksen viikonloppuna mökillä ja tuli otettua muutama kuvakin. Naamakirjassakin niitä on jo jaeltu, mutta tuupataan tännekin. Bongailtiin herra tai rouva ilveksen jäljet, oli taas tassuteltu rannasta mökin ohi mettiin. :)
Tuntuu että mökilläpäin sataa lunta paljon useammin kuin täällä, viimeksikin oli taas lunta kolattujen kohtien päällä monta senttiä. Hmm. No, nyt satoi täälläkin niin eiköhän mökillä ole taas kunnon kinokset..


Mettästä on hiukan puuta kaadettu ja niihin olikin muodostunut hauskoja jääpuikkoja.


Sinistä, vihriää ja valkoista.


Varjoja.


Suihkarikin posotti yli. Niitä menee siellä aika usein. Samoin kuin meillä menee alvariinsa kotona lentokoneita suuntaan jos toiseen.


Pikkulammen yli oltiin pariin kertaan tassuteltu..

Naamakirjassa on ollut nyt hetken aikaa hauska vaalimainos:


Musta kyllä pöllöt on hyviä ehdokkaita :D Siis ihan oikeat... Kyllähän tuolta löytyy istumasta jo melkomoisen monta pöllöä ja huuhkajaa ennestäänkin..

No joo. Ei taas synny tekstiä, mistäs sitä kun ei oikein mitään elämääkään ole. Jospa vaikka sais jonkun työn niin olis sitte edes sitä työelämää..