Eikä, onko siitä vapustakin noin pitkä aika jo? Ja siinä välissä kirjoitin vain tuon mainospostauksen? Miten nykyään tulee tällaisia välejä, kun ennen kirjoitin tänne harvase päivä... Joko oon laiska tai mulle ei tapahdu mitään. Tai sekä että ;D

No, viime viikonloppuna ainakin oli tapahtumaa. Lauantaina oli kihlauksemme vuosipäivä, eikä meillä ollut tarkoituksena juhlistaa päivää mitenkään erityisesti. Kaffepullat ostin kun oli tiedossa että sisareni miehineen oli ainakin tulossa käymään.
Aamupäivällä sitten mies saikin yhtäkkiä soiton työkaverilta, notta hätähätä, oli Rahtareiden Turun alueen ajokisojen jotkut karsinnat ja joukkueesta puuttuu kaksi ihmistä, muuten ei saa kukaan osallistua. Mies sitten suostui menemään mukaan ja sai erään työkaverin myös kisaan. Minä menin tietty kannustamaan ;) Puhelimessahan miehelle sanottiin, että "ajat vaan sen radan läpi" niin ne kolme jo kisassa olevaa pääsee sitten finaaleihin.


(En mainosta en mainosta köh köh öh..) Tuo Volvo oli muuten aivan tuliterä ja automaatti!

Tiesinhän minä jo siinä soittovaiheessa ettei mies vaan "aja sitä rataa läpi", se kun ei osaa vaan tehdä niin. Ja kun on hyvä työssään niin on se paha koettaa huonosti ajaa :D Ainoa jännä juttu kisassa oli että piti ajaa ns. puolikasta, eikä mies sellaista työkseen aja, vaan täysperävaunuyhdistelmää. Kisan lopputulos oli sitten se että mies oli yksi parhaiten ajaneista ja suuntaammekin nyt sitten heinäkuussa Tampereelle SM-kisoihin..... :D Vähänkö saatoin arvata? Menen tietty sinne mukaan kannustamaan, ilmaiseksi pääsee kerran :) Tosin lähtö sinne olisi Turusta jo joskus puoli kuudelta aamulla, kuka hullu siihen aikaan tai sitä ennen jo jaksaa herätä.....? :D

Sieltä sitten suunnimme Liedon nesteelle katselemaan Motoristikirkkoon osallistuvien pyörien kulkuetta. Sisareni miehineen osallistui kyseiseen tapahtumaan, kovia motoristeja kun ovat. (Tartuttaneet mokoma koko perheen; kahdella pojalla on myös moottoripyörät ja tyttärellä kevari odottamassa korttia ;D)

Kulkuehan lähti Turun Kupittaalta ja päätyi Liedon kirkon eteen, jossa sitten pidettiin se itse messu.


Tässä ensimmäinen pyörä, jossa tietenkin risti mukana. Vähänkö hankala ottaa kuvia nuista, vaikka ajoivatkin hitaammin kuin normaalisti.

Monia tosi hienoja pyöriä, vanhoja (siis Wanhoja), upeita uusia ja sivuvaunullisia hauskoja ja ja ja.. En onnistunut saamaan sisaresta ja miehestään kuvaa, mutta mies sai videolle :) Moikata sentään ehdin :D

Kulkueen jälkeen mentiin miehen työkaverin luo kahveille ja päädyttiin sitten myös Liedon keskustaan katselemaan, siellä oli tuon tapahtuman seurana myös pienet markkinat. Koko päivän oli vähän sellainen sataa-ei sada -keli ja tietysti sitten juuri silloin kun olimme siellä markkina-alueella ja sateenvarjoni oli autossa työkaverin pihalla, alkoi sen päiväinen kaatosade.... :D Naureskelimme että saa pastori kohta pitää puhetta pelkälle aukiolle, kun kuulijat pärräyttävät jonnekin suojaan..

Liedosta mekin pärräsimme autolla kotiin ja iskimme pasteijat uuniin ja jäimme odottelemaan sisarta miehineen kahveille. Poikkesivat matkalla yllättäen ostamaan sadepuvut ;D

Sunnuntaina taas oli äitienpäivä, en omaksi surukseni päässyt käymään Raumalla, mies kun ei jaksanut lähteä sinne ajamaan. Pienet itkut siinä aamupäivällä sitten tirautin, kun tuli olo että pakko. Mietin siinä katkerana että nyt on sitten ensimmäinen äitienpäivä kun ei tarvitse itsekseen mäkättää siitä miten täytyy väsätä joku kortti tms... Kyllä ehkä kuitenkin mieluummin olisin sen kortin tehnyt kuin pillittänyt sitä ettei äitiä enää ole. Noh..
Onneksi sitten sain koottua itseni ja kävimme pikaiseen mökillä hiukan mittailemassa pukuhuoneen ja pesutilojen lattiapinta-aloja mahdollisia puuritilöitä varten (kivemmat kuin kylmä betoni) ja samalla reissulla kävimme miehen äidin luona kahveella ja kakulla. :)

Yksi mieltä kaihertanut asia viikonloppuna oli myös se, että Fidelmuru on nyt tullut niin vanhaksi, että hänet pitää päästää veljen luo kirmaamaan taivaallisille ruohokentille. Varasin eilen ajan lopetukseen, huomenna iltapäivällä menemme miehen kanssa viemään Fideliä sinne. Voi pientä. Se on jännä kun sen huomaa milloin rottakin tulee liian vanhaksi. Vähän samoin kuin ihminen ennen kuolemaa, rottakin laihtuu jotenkin mystisesti päivässä parissa ja tulee hitaaksi. Ja tuo kasvainpatti alkaa jo haitata vakavasti liikkumista. Ruoka onneksi maistuu vielä, poika onkin saanut viimeajat herkutella pilteillä kun porkkanalettuja ei kaupasta ole saanut (penteleen lakko!).


Fidelin lempipaikka viimeaikoina. Kummasti se jaksaa vielä kiivetä tänne ylös nukkumaan. Pian pääsee veljen luo.

Viemme varmaankin tässä viikonlopun tienoilla sitten pojat mökille ja hautaamme jonnekin. Mökin lähellä olevan kelopuun juurelle ehkä. Olisi komea paikka pojille. :)

Sitten ettei nyt jää surumieli tästä kirjoituksesta itselle, voisikin suunnata ajatukset vaikka heinäkuun alussa oleviin häihin, joihin pitäisi miettiä vaatetusta.. Itse olin laittamassa samaa asua kuin vuosi sitten veljen häihin, mutta mies ilmoitti ettei tykkää siitä mekosta, joten saa nyt nähdä mitä teen. No, mies saa ostaa minulle sitten kalliin ja hienon kläningin.. :D

Ostamisesta tuli mieleen että nämä pöllöpatsaat on saatava mökille:


Tuo pieni pallomainen on vajaa 6e ja isommat vajaa 8e. Tui! (Älkää kuvitelkokaan että huolisin jonkun tontun sinne pönöttämään, herraisä, ei ikinä minun pihamaalle minkään sortin tonttuja!) :D