Pakkasta mukavan reilusti, aurinkoista (mutta silti niin ah sinistä) ja lunta! Miksei koko talvi ole tällainen?
Tai no, onhan se "lämpimämpikin" ilma kivaa, mutta lumi on silti aina lunta...

Heräsin tänään taas kerran luvattoman myöhään, yhdeltä, joten aikani kuvaamiseen jäi lyhyeksi, itseasiassa ajattelin mennä vasta huomenna, mutta en voinut vastustaa... Joten kuvat eivät ole niin aurinkoisia kuin olisin halunnut. Enemmänkin sitä auringon laskua ja sinistä hetkeä.

Tässä heti kaksi yltiösinistä kuvaa:

2200848.jpg

 

2200857.jpg

Tällä yhdellä mäen nyppylällä kun olin kuvaamassa, kääntyi vanhempi mies kävelysauvoineen kiipeämään ylös ja minun ohitettuaan tokaisi, että "on kyllä nyt pakko ottaa kuva tästä mäestä" ja kääntyi hymyillen minua päin. Minä siinä heilautan omaa kameraa ja kerron olevani samoissa puuhissa :D Mies totesi ettei osannut ajatellakaan että joku muukin olisi samoissa aikeissa :) Hetken sitten kuvailimme siinä ja sitten mies lähti sauvoineen toivottaen minulle tsemppiä kuvaamisen kanssa. Kyl meit hölmöi on useempikin :) Könytään hangissa ja puskissa kameroinemme. :D Pakkasella. Ilman hanskoja. Lasit huurussa. :D

2200824.jpg

2200825.jpg
Mokoma kerrostalo änkesi väkisin kuviin mukaan :D

Seuraavat uvat oli pakko ottaa, kun tässä on ihan selkeästi The Claws!
2200882.jpg

Ja The Evil Claws!
2200883.jpg

Ja puita tulessa. Tykkään sitten näistä latvakuvista:

2200830.jpg

2200831.jpg

2200832.jpg
En osannut päättää minkä laittaisin niin laitoin kaikki :D

2200834.jpg
Tämän jänön jälkiä seurailin tovin, mutta harmikseni en ollut tarpeeksi valpas ja nopea, jänö pinkaisi nenäni edestä puskan alta piilostaan ja paineli kiivasta vauhtia pakoon.

2200835.jpg
Mutta mikä kumma tämän jäljen on jättänyt? Tällaisia oli pisin poikin metsää..

Tällaista. Pitää vielä julkaista tämä postaus ja katsoa miltä kuvat näyttää, kun muutama taisi tulla aika ison kokoisena....

Äh, olkoon mokomat, en saa niitä pienennettyä nätisti ja jos laitan pienemmällä skaalauksella, niistä tulee suttuisia. Menkööt. :)