Juu. Niin kävi miulle taas. Tällä kertaa kohteena oli Tarjoustalo. Tuli mainos päivällä postin mukana ja jäi kiinnostamaan, notta mitähän siellä muuta olisi edullisesti.. Ja löytyihän sitä kaikkea kivaa ja olisin ostanut enemmänkin jos rahaa olisi piisannut.
Tällaisia hyppäsi kyytiin:
367869.jpg Nätti tabletti, 1,90€. Näitä oli eri värisinä ja mietin olisiko pitänyt ottaa vaalea tuohon eteisen lipastoon, mutta jäi ottamatta..
367866.jpg Luomiväri! 1€. En ole ikinä käyttänyt luomiväriä, voitteko uskoa? Kotona itsekseni värkkäilin joskus yläasteella, mutta en koskaan käyttänyt julkisesti. Olisin ottanut ruskean sävyistä, mutta ei ollut, pahus. Tämä on tuollainen siniharmaa glitterjuttu. :)
367868.jpg Puuteri. Long time no see. Ajattelin tällaisenkin napata, vaikutti sopivalta väriltä ihoon, mutta jos ei ole, niin eipä haittaa kovasti, sillä tälläkin oli hintaa vain 1€.
367879.jpg Ihanainen liivi. Ruskeaa vakosamettia. Ja nätit yksityiskohdat taskuissa. Harmittaa kun tuli huono kuva. Otin parikin, mutta aina se jotenkin tärähti tai jotain. Grr.
Hiukan tämä oli piukka, mutta kunhan tästä hoikkenen, niin istuu sitten paremmin. Hinta oli 5€.

Nyt on mentävä, mies tuli päivystyksestä.