Remontin häslingeissä on melkein mennyt ohi se, että pihalla kasvaa kukkia. Kaunista :) Nyt ehkä vielä kauniimpaa, kun mies ajoi nurmikon ;D

Remppa edistyy kivasti, keittiö/ruokahuone on verhotankoja vaille valmis, muutama vedin vielä puuttuu. Lisäksi siellä nyt tietysti on sohva palasina ja vitriinit keskellä lattiaa, mutta nekin saadaan pian olohuoneeseen, koska se on nyt maalattu ja tapetoitu ja lattiaa tuolla laittavat juuri reiska ja mies valmiiksi. Reiska tuli näin pyhäpäivänäkin töihin, kun tämä on nyt sitten vissiin viimeinen viikko kun hän on meillä. Eteinen jää kesken, mutta pakko kestää. Keittiö ja olkkari on kumminkin niin ihanat, että kyllä sen kestääkin :)

Yläkerta on kaaoksessa, mutta sekin helppaa kun saa kannettua ne kamat vitriiniin ja muualle olkkariin.
Toivon että saan vaikka huomenna vaatekaapin yläkertaan, alkaa olla ei niin kivaa säilyttää vaatteita pahvilaatikoissa ja laukussa.... Petivaatteet ja pyyhkeet keksin onneksi laittaa entiseen eteisen lipastoon, joka nyt jää yläkerran aulaan. Eteiseen tulee uusi lipasto, vanha ei mahdu sinne minnekään, hankalaa kun joka paikassa on ovia ja kulmia.

Vähän olen ehtinyt ottaa kuvia, sisältä kuin pihaltakin. Ja okei, ostoksista.. Niitä tässä kohta. Ensin pitää esitellä aivan ihana Elvari -korujen voittoni, Facebookissa oli arvonta ja voitin ihanan cupcake -riipuksen!!


Upea!! On päässyt jo parina päivänä kaulaan :)

Sitten sain yllätyspostia Raxalta, lukijaltani! Ihan ilmoittamatta laittoi minulle paketin tulemaan! :)


Norsuja :) Niin söpö kaulakoru ja korvikset! Korvikset on justiin passelit pidettäväksi toisissa rei`issä.


Ja pöllöjä! Ihanat korvikset ja riipus! :)
Ihanat! Kiitos todella paljon, aamu kirkastui ihan silmissä! Mieskin taas katsoi meikäläisen naamaa, kun se oli onnesta soikeana... :D

Alakuvassa näkyy muuten myös uusi sormukseni. Vaihdettiin molemmat kihlasormuksia isompiin, kun molemmilla oli pienet :D Mies on saanut isovanhempiensa sormukset ja minulla on nyt hänen mammansa sormus. Jännä, ei oikein tiedetä miksi tuossa on kaksi yhdistettynä, onkohan siinä ollut jokin säästö joskus tms, että noin on saanut leveämmän sormuksen? Ei tiedetä. Lisäksi minun vanhemmilta jäi kultakoruja, niin saatiin näihin kaiverrukset niillä ja vielä lahjakorttikin, sillä täytyy mennä hiukan pienentämään tätä minun sormusta, kun tuppaa pyörimään holtittomasti. Ehkä pitäisi jättää isoksi jos satun tästä vielä paisumaan :D

Kävin taas lääkärissä silmäni takia, se melkein lakkasi vuotamasta, mutta taannoinen nuha sai sen vuotamaan enemmän ja rähmimään, aamuisin sai hakemalla hakea sitä silmää sieltä jostain... Sain jotain voidetta mitä laitetaan alaluomen alle, siinä on kortisoniakin. On ainakin vaikuttanut jo niin ettei silmä rähmi. Toivottavasti tepsii ja silmä paranee, seuraava etappi on muuten sitten se kyynelkanavan avaus... Hyi.

Samalla kun hain apteekista troppia, käväisin Naantalin Tiimarissa. Ja koska Tiimarista lähtisi tyhjin käsin....


Ihkut pöllötarrat osui silmään! Hintaa 1,99e. Söpöjä nuo erilaiset hahmot. <3


Sitten ostin pienen hurrikaanilyhdyn ja tuon laventelin kynttilän. Koristehiekkaa oli ennestään. Taustalla näkyy keittiö/ruokahuoneen tapettia ja maalattua seinää.


Tässä on tulevaa olohuoneen lattiaa. Vinyylilaminaattia, tuollaista ihanan vanhan näköistä. :)


Osa pöllöistäni miehen isovanhempien vanhan kirjoituslipaston päällä. Tämä varmaan ehkä kai siirtyy olkkariin. Ja pöllöt muualle. Vaikka on ne tuossakin söpöt. Joukkoon on eksynyt hirvikin. :D


Ja taas osa pöllöistä vanhan vitriinilipaston päällä. Tämä on vanha kaluste, miehen papan lapsuudenkodista. Olisiko ihan jotain 1920 -lukua tai semmoista. Vanha kumminkin. Ja että se painoi! Miehiä, liinoja ja tunkki tarvittiin että saatiin tämä olohuoneesta ruokahuoneeseen :D Sinne saa jäädäkin toistaiseksi.
Valostuttaa huonetta kun on tuo peilikin.

Sitten pihalle:


Kuka on hortonomi ja nimeää tämän kukan?


Silmänärsytyskuva ;D


Tää on vähän räjähtänyt :D


Minipieniä kukkia.


Voikukka ja lisää minipieniä. Voikukkia vastaan en aio ruveta taistelemaan, ellei nyt ihan vallattomaksi mene.


Toisenlaisia pieniä kukkia.

Lisäksi kasvaa hassusti pieniä orvokkeja etupihalla, yksi siellä, toinen täällä. Ihan pari vain. Höpsöt.

Mutta nyt menen imuroimaan (TAAS KERRAN YLLÄRI) ja katsomaan löydänkö akuankkapokkarit jostain hyllyynsä ja dvd:t pitää järjestää ja pian saa kelkkoa tavaraa alas olkkariin :)