Nyt on meikäläinen yllättynyt. Eilen siis menin ja ostin sitä mässyä. Ne 60g suklaapatukat meni ihan ok, kun söin ne pikkuhiljaa, mutta illalla (oikeammin yöllä, tämän päivän puolella) kun yritin vetäistä totuttuun tapaan koko 200g Fazerin levyn kitusiini siltä "seisomalta", niin en pystynytkään! Tuli melkein paha olo. Siis, riittääkö kaksi päivää ilman mässyä saamaan jo moisen tuloksen? Huh! Tosin, eihän miulta jäänyt kuin vissiin 8 palaa syömättä, mutta enemmänkin olisi jäänyt, mutta yritin vain painaa väkisin.. On kyllä huono omatunto nyt ja jo silloin. Taidan yrittää taas olla ilman. Oli kyllä oikeasti tosi positiivinen huomio, vaikka varmaan muista kuulostaa naurettavalta. Mutta miulle se on vau. :)

Rottalaiset yhdistettiin eilen illalla normaalihäkkiinsä, ja taisivat jo mokomat tottua poikamiesbokseihinsa niin, että kähysivät koko illan ja piti mittelöidä herruudesta taas. ;/ Grr. Jouduttiin ottamaan niiden kotimökkikin pois, kun tappelivat siellä sisällä ihan innolla. Ei muuten, kyllä saavat tapella, tiedän että pitää selvittää herruudet ja muut kiistat, eikä niihin juuri saa puuttua, mutta pelkään että nyt kun Harmu on jo noin hyvällä tolalla, niin Robin onnistuu jotenkin avaamaan sen haavan. Vaikka se on kyllä jo niin hyvän näköinen, ettei varmaan ihan helpolla aukea. Mutta kuitenkin. Taisi muutenkin vähän rauhoittaa Harmua tuo yksinolo, silmä rähmii taas ja poika tikittelee, taitaa stressata kun muuttivat yhteen. Harmi. Ei niiden ole tarkoitus kärsiä yhdessäolosta, vaan viihtyä. Hölmöt pojat. No, kyllä ne taas alkavat jo nyt olla ihan kohtuu sovussa, nukkuvatkin yhdessä riipparissa. Kai se vaatii sopeutumista, tälläiset "isot" muutokset noin pienillä eläimillä. Ja Harmu on muutenkin vähän hermoilevampi yksilö.

Hmm, tulisipa pian se askelmittari ja sykemittari siitä Kunto Plus -lehdestä. Tahdon kokeilla saanko ne 10 000 askelta päivässä kasaan. Aion kyllä saavuttaa sen jotenkin, nykyään ei varmaan tule edes 1000 askelta tällä kotona kökkimisellä... :D Mutta mie olen sellainen "pakko saada parempi tulos" -tyyppi, valitettavasti tämä ei siis koske esim. koulua, vaan juurikin kaikkia pelejä tai sitten tuollaista askelsummaa. :D
Taidan lähteä ulos kävelylle, on kaunis ilma ja kotona on tylsää. Sitäpaitsi koneet temppuilee, tämä sammui jo kerran (onneksi tallensin muistioon suurimman osan tekstiä) ja kannettava ei peuhi, kun mies on irroittanut laturin johdon yöksi, eikä se jaksa lähteä nyt ollenkaan käyntiin. Koettais latautua siitä!

237960.jpg Mii wants tu fiil guud!