Postia jo tiesinkin hiukan odotella, koska Voittaja eli Hehkuvainen jo ilmoitti saaneensa palkintonsa. Tänäänpä sitten kuuntelin kovasti postipojan toimia ovella ja syöksyin hetimiten vastaanottamaan... :D
Osa oli ehkäpä enemmän nukkisjuttua tai askarteluun muuten vain, laitan pari tarkempaa kuvaa Nukkisblogiini, mutta tässä kuvia teillekin Saokan postituksista:

575313.jpg
575314.jpg Ihan äärettömän suloinen kännykkäkoruohje ja tarvikkeet, ihananasti muuten siinä lenksussa on kulkunen! Tästä saan itselleni luultavasti matkan ajaksi käsille arpeettia, jos tulee sellainen olo, kiitoksia kovasti Saoka! :)

575315.jpg Paljon kaikkea pikkiriikkistä tavaraa, ihastusta herättivät nuo pienet napit, simpukat ja hauskat kellot. :)

575312.jpg Näitä koruja ihastelin, tuota perhosta tulen aivan ehdottomasti (TODELLAKIN) käyttämään jossain korussa, pitää varmaan itse tehtailla siihen nauha tai yrittää metsästää sellaista jostain... IHANA!
Myös tuo kivi on kaunis, sekin tulee hyvin todennäköisesti käyttöön. :)

Kiitoksia todella paljon palkinnoista, nyt (varsinkin kun tuo perhonen on kaulassa) tunnen todella oloni perintöprinsessaksi! :))

PS. Perintöprinsessan ei kai kuuluisi viettää päivää siivoamalla? :D Sitä aion kuitenkin tehdä ja olenkin jo tehnyt, sillä aion kyllä tulla matkan jälkeen suht siistiin kotiin.