No joo, voi se siivoaminen aina silloin tällöin olla ihan kivaakin. Ainakin melkein :D
Vielä loput tiskeistä.

Ensi viikolla pitäisi sitten tulla ne keittiön kaapit! En jaksa odottaa. Toivottavasti tulevat alkuviikosta. Vielä ei ole mitään ilmoitettu. Sitten vielä kaakelointi (2 päivää) ja lattia siinä samalla. Voilá ja meillä on keittiö jossa viihtyy. Nyt se on vähän äklö. En oikein osaa olla siellä. Onneksi muu kämppä on jo aikalailla kotoinen. Hieman ehkä kuurailen vielä joitain paikkoja, sitten ainakin on vanhat liat poissa.
Ja kun keittiö on valmis, meillä ei ole pakastinta keskellä olohuonetta!

Ja kun vielä saataisiin tuo pesukone laitettua oikealle paikalleen.. Putkimies joka laittoi pesukoneen poistoputken teki jonkun mokan ja se ei toimi. Nyt meillä on sitten ns. tavallisesti se pesukoneen letku siellä lattiakaivossa. Saisi tulla ukko korjaamaan mokansa, niin saataisiin pesukonekin pois keskeltä vessaa...

Sähkömieskin tulee vielä, laittaa keittiöön loisteputken kaappien alle ja muutaman pistorasian.

Kun vain saisi appi ryyppäämiseltään hoidettua nuo asiat ja soitettua kavereille jotta tulevat laittamaan paikat kuntoon! Nyt on taas viikko mennyt siluviluvei kun appi on vain dokaillut. Mies ei ole ehtinyt/jaksanut alkuviikolla kun oli yövuorossa ja muutoin ollaan järkkäilty täällä kaikkea, johtoja (joita on yhä tiellä) sun muita. Porailujakin on vielä pari reikää. Naapurit rakastaa meitä <3.

Ja niin, sitten oli vielä viikolla vessan viemäritkin tukossa... Vessanpytty ei vetänyt ja aina kun pytyn veti, niin lattiakaivo alkoi tulvia. Sama homma jos keittiössä päästi vettä.. Kiva. Onneksi se saatiin putkimiehen kanssa kuntoon. Heh, luulen että vika oli minussa kun pesin liivejä pesukoneessa ja yksien liivien rautatuki oli irronnut ja kadonnut.. Siis se kaarituki. Upsassaa. Toiv se on nyt siellä jossain, eikä yhä pesukoneen sisällä.. Jos kone joskus hajoaa niin kiva homma kun selviää että siellä on jotain rintsikoitten osia... Saan kuulla. Ja se oli vielä eka kerta kun laitoin rintsikoita koneeseen, yleensä pesen ne käsin mutta nyt olin laiska. Siitäs sain. -_-

Positiivisempiin juttuihin, Anuradha on antanut minulle kaksi tunnustusta, kiitos!

2067264.jpg ja 2067265.jpg

Ensimmäinen pitäisi jakaa viidelle ja toinen seitsemälle bloggaajalle.. Huh! Ehkä ladon tähän nyt viisi bloggaajaa, jotka mielestäni ansaitsevat kummatkin merkit:

1. Anuradha
2. Desthea
3. Hehkuvainen
4. Juulia
5. Saoka

Samalla voisi myös pyytää anteeksi että olen ollut laiska kirjoittamaan kommentteja. Kun muka on aina jotain muuta. Pöh. :)

Mainostan vielä Planet Star -shoppia, linkki löytyy myös sivupalkista. Varmaan ostaisin itse puolet tuotteista, mutta näin rahatonna voin vain auttaa mainostamalla :)

2033084.jpg