Kasvot kuumottaa ja punoittaa. Se o vissii syssy ny! Aamulla oli vain 3 astetta lämmintä ja mullakin jo neulehanskat käsissä. Pitää kai pian laittaa jo paksumpi takkikin. Iltapäivällä tosin tarkenee jo auringossa. Silti on nassu nyt kuuma, kun tulin vilpoisesta sisään.Töissäkin oli nenä koko päivän kylmästä punainen, paitsi aina välillä kun hikoilin rehatessani henkarilaatikoita tai purkaessa vaatteita lavalta.

Töissä on ollut oikeastaan tosi mukavaa, tänään oli ehkä paras päivä näistä kolmesta päivävuorosta. Tuli oikein hyvä olo kesken päivän. Outoa. Siis en kai mä ala pitää työnteosta? :D No ei, kyllä mä tykkään töitä tehdä ja työmoraali on ainakin näin hyvällä palkalla sellainen, että kyllä mä sitten teen vaikka kymmentä hommaa samaan aikaan lomittain, kun palkka on loistava. Ja kuluupa aika paremmin kuin vain norkoilemalla ja miettimällä että voi vee, kun täälläkin pitää olla ja aika ei kulu ollenkaan ja whinewhine (tämmösiä tyyppejä en oikein ymmärrä). Kyllä mä olen aina tykännyt tehdä töitä. Siis kunhan pääsen nykyään vauhtiin. Aamuisin se herääminen, se sängystä ylös nouseminen on vaikeinta. Ei ehkä pelkästään väsytyksen takia, vaan silloin tulee ne kaikki laistamis- ja lintsaamisajatukset, jotka on oireita ties mistä. Mutta kun saa nassun pestyä niin olo on jo pirtsakka. Ja jos vielä on tyhmä olo, niin ajatus, että jos laistaa niin hommat on seis siinäpaikassa, auttaa kummasti!

Hiukan on nytkin väsy, mutta kai se on normaalia kunnon työpäivän jälkeen. Kahdeksan tuntia (8½ ruokatunnilla) ja vielä matkat päälle. Aamulla lähden kuudelta kotoa että ehdin bussiin. Ja töiden päätyttyä sitten matka takaisin ruuhkabussissa, aika rasittavaa sekin...

Miehellä oli alkuviikko vapaata ja nyt alkoi iltavuoro. Hyvä että nähtiin kun tulin kotiin, kun meni jo puoli kuudeksi töihin. Saas nähdä olenko lähtenyt aamulla kun tulee kotiin.. :D Joo, no nähdään me sitten silloin ja tällöin, taas :D
Ja muuten, joka toinen viikko pääsen miehen kyydillä aamulla, kun sillä on aamuvuoro. Jes! Voin nousta jotain tunnin myöhemmin, kun ei tästä kestä ajaa omalla autolla moottoritietä sinne kun viis minuuttia!

Voisin laittaa muuten kuvaa blogiarvonnan palkinnosta, jonka lähetin Saokalle. Koska Saoka decoilee ja nukkekoteilee, oli palkinto sen mukainen.
879130.jpg
Kaikkea mahdollista, papereita, kultatarraa, puuhelmiä, pitsinauhaa, kiiltokuvia, pelipallokoristejuttu (pinkki), servettejä, magneetteja, piippurassia, paljetteja, tuollaisia "lasi"tutteja pari, nukkiskoira ja tauluja yms. nukkikseen.. Ja kuvanoton jälkeen lisättyjä puujuttuja ja muutama teepussi. :)

Ja kortti:
879132.jpg
Kaksiosainen kortti, sisällä sitten jotain tekstiä.

Mutta nyt vaikka sohvalle telkkua katsomaan Bobinin kanssa, sitten suihkuun....