Okei, oolraidi. Pitäisköhän sitä vähän koettaa rauhoittaa tätä blogia?

Ei sillä, musta on itseasiassa aika mairittelevaa että mulla on joka kerta kun avaan hallintasivun miljoona uutta kommenttia, mutta ette te ihmiset saa minua niillä kommenteilla mihinkään muuttumaan (ainakaan sitä simsalabim menen töihin -kohtausta ei tulla sen takia näkemään).

Olen kiitollinen kaikille, niille joita otan päähän ja niille, jotka jotenkin tajuaa omituisen ajatusmaailmani. Olen kaikki kommentit lukenut ja jokaisen käsitellyt.

Mutta hei, te kommentoijat kaikki, älkää nyt ainakaan alkako toisianne haukkua, vähä-järkiset ry vai mikä se nyt oli, ei kokoonnu täällä kenenkään muodossa, paitsi ehkä joo mun. Kun ette te kuitenkaan tiedä toisistanne sen enempää kuin mitä olette kommenteista lukeneet.

Mua lähinnä naurattaa jo tämä taistelu.

Jos minusta joskus tulee kuuliainen ihminen joka käy töissä kahdeksana tuntina päivässä (uh) niin se tapahtunee sitten ihan omasta ajukopan oikusta, ei sen takia että joku Ohikulkija tai Anonyymi on minua käskenyt repimään sen hehtaariarsen sängystä ylös.

Pöllöjäni ja nukkistani aion harrastaa - housut kuivina tai märkinä, vitsit että repesin tuolle kommentille Reddie.......  Tiesitkö muuten että netissä voi virtuaalisesti astua nukkikseen sisään? ;)

Mies tajuaa kyllä masennuksen, mutta koska hänellä on siitä itsellä menneisyydessä erään toisen henkilön puitteissa huonoja kokemuksia, hän koettaa saada minut "unohtamaan ja etenemään", siksi ei aina tule valitettua sille, koska ei se jollain tasolla ymmärrä, tai sitten se ymmärtää itsekseen liikaa.

Pointti siis tässä se, että vaikka yli 20 kommenttia per postaus on aika kiva näky niin ei kannata kiihdyttää itteään liikaa mun takia.

Ps. Hei reddie ja anonyymit sun muut, te kirjoitatte niin hauskasti että pistäkää oikeasti blogit pystyyn. Äskenkin nauroin erään anonyymin järvisimpukka-rautakanki whatever -vertaukselle. :D