Tutisen ja tärisen täällä ihan paniikissa ja pikkuisen taisi kyyneliäkin jo tulla.

Postissa tuli paksu kirje ulosottovirastosta, ovat nyt sitten siirtäneet sinne nuo minun kela -maksut... Juuri kun olen tännekin monta kertaa kirjoittanut ettö maksan veronpalautuksesta sen toisen... Voi paksa. :(

Nyt on vaarassa sitten mennä luottotiedot! En niin todellakaan kaipaisi sitä! Mä en ole saanut elämässä mitään aikaiseksi, enkä elämää edes kunnolla alkuun ja sitten tulee vielä tämä! En saa ikinä lainaa esim. asuntoa varten, jos nyt menee luottotiedot!!

Soitin paniikissa äidillekin ja se yritti rauhoitella. Sillä itsellä on luottotiedot menneet joten tietää mitä homma on. Mä en halua että mulla menee!! Nyt, tällaisessa elämänvaiheessa kun vasta alan miettiä että jos saisi kunnon työpaikan ja sitten voisi jossain vaiheessa ottaa miehen kanssa yhteisen lainan omaa kotia varten... Itkuhan tässä tulee.

Soitin miehelle ja se puolestaan soitteli kirjeessä olleeseen numeroon, asiaa hoitava mies on lomalla ja sijainen tänään poissa... Kuitenkin siellä oli sanottu, että jos minut todetaan varattomaksi (tosi vaikee homma hei, mullahan on omaisuutta vaikka muille jakaa) niin nämä ei mene koskaan ulosottoon, että olis muka sillä selvä, mutta kirjeessä taas luki, että siinä tapauksessa tulis kuitenkin ilmoitus tietoihin ja maksut lähtis automaattisesti mahdollisista veronpalautuksista tms... Siinä tapauksessa en pariin vuoteen tule näkemään veronpalautustani.

Apua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jos mies saisi huomenna sen ihmisen kiinni.... Tai sitten mennään ensi viikolla juttelemaan sinne kun miehellä on iltavuoro ja päivällä aikaa...

Voi paska... Tässä meni tämä päivä. :( Ja illasta tulee varmaan niin ah tosi hilpeä kun jutellaan...

Ei tätä pieni ihminen jaksa!

Edellisen postauksen kuva tulikin just sopivaan saumaan.
1010658.jpg