Kävin eilen pitkästä aikaa ulkona. Siis kunnolla. Kävelin oikein keskustaan ja kävin kirppiksellä ja Tiimarissa ja Postissa. Aikamoinen reissu melkein parin viikon tauteilun jälkeen.

Tavoitteena oli löytää jotain kirppikseltä (Tiimarissa nyt oli vain ystävänpäivähörhötyksiä) ja ostaa Postista miehelle ystävänpäivälahja.. :D Postista, juu.

Näin tämän ennen kipeäksituloani, kun kävin postittelemassa kirjeitä ja tuli vaan heti sellainen olo, että tuo on pakko ostaa ukolle... Vaikkei se edes lue :D No, lukee se metsästyskirjoja, eikös tämä ole just passeli sellaisen väliin?
Minä sain eilen sydämellisen ystävänpäiväleivoksen sitten mieheltä.
Tänään ei varmaan mitään erikoista olekaan, mies meni kaatamaan puita mettästä, tulevan mökin pihatieltä.

Niin, sieltä kirppikseltä löytyi jotain kivaa :) Onneksi korut sopii aina, vaikka kuinka iso olisi... Kengätkään ei passaa aina, laukut kyllä. Tosin saattaa olla erikoinen näky, kun minä kuljen lenkkareissa, farkuissa ja verkkapuvun takissani (puvun housut ei enää mahdu...) ja käsivarrella on hieno kassi ja korvissa korvikset...... :D No, kesää odotellessa, silloin ei tarvita takkia............ Voi pitää muitakin kenkiä kuin lenkkareita, verkkatakin kanssa on hirveän näköistä pitää jotain muita kenkiä. Tosin jos on hieno kassikin, niin...... :D :D No mulla on yleensä se susikuvioinen kangaskassini :D Uuh, olen kuuma! (tähän pari posea) :D

Mutta tässä ostokset:

Korvispussi maksoi euron ja kaulakoru 30 senttiä. :) Ihanat nuo punaiset roikkuvat, samoin nuo vihreät pyöreät (ne on vihreät vaikka kuvasta ei näy) punaisten vieressä ja nuo pinkitkin on livenä makeat. Kaikki muut ovat läpikorvan korviksia paitsi isot punaiset. Oikeen joku kasariysärikorupussi. Ihania!

Mutta nyt voisi mennä vaikka imuroimaan. :D