Ettei jo ennestään olisi eläinsuojelullisesti epäilyttävää että vanhemmillani on koira, niiden piti nyt vielä mennä hankkimaan häkkieläin/elukoita!
Riittää että Roopea ei viedä kuin kerran päivässä!!!! ulos, sitä ei harjata tai pestä tarpeeksi (etenkään harjata), se syötetään kuoliaaksi varmaan vuoden sisään... Mutta että sitten vielä "Jaana tuo illalla tänne häkin ja elukat (tai elukan)". Eikä äiti oikein tainnut tietää mitä oli tilannut... Gerbiilin tai useamman luulisin. Niitä on ennenkin ollut. Onneksi ne sentään osaavat pärjätä ilman ihmistä, kunhan ruokkii, mutta Roope tarvitsisi hoitoa... Mitäköhän siitäkin taas tulee. Ihme ettei niillä pyöri jo jyrsijöitä ihan omasta takaa.... *huoh* Nytkin olivat ihan tintassa, mietin että jättääkö se eläinkaupan nainen (Jaana) niitä sinne, kun näkee missä kunnossa vanhukset on, niiden kämppä on, Roope on.
Notta sellaista taas vanhuksilta päin.

Kuulin myös että veljeni oli mennyt naisystävänsä kanssa kihloihin uutenavuotena. Lähetin onnitteluviestin. Toivottavasti tieto oli ihan julkinen.
Hmm. Mietin myls että miun ei tarvitse ikinä tehdä lapsia, kun suvin jatkuvuus on taattu jo... Minähän olen siis jo 4 täti, 1 myös jota en ole nähnyt, ja nyt tulee kaksi uutta naisystävän mukana. Ja jos tekevät vielä lisää?? Lakatkaa jo hyvänen aika sikiämästä. Pian on siskon/veljen lapsenlapsenlapsia sata kappaletta nurkissa pyörimässä. :D

Olen miettinyt tässä jo pari tuntia (ne jotka olen ollut hereillä) notta menisinkö kaupungille. Toisaalta ei viitsisi, toisaalta en halua kökkiä sisälläkään. Se vain olisi helppoa. Mennä vaikka nukkumaan. Pop... Pitäisi tiskatakin ja kaikkea.. Arrargh.
Menen ulos. (Aina parempi vaihtoehto tiskaamiselle).

319531.jpg aim redi to kou. 316581.jpg meipi ai faind somting nais to vear.