Niin kuin otsikko kertoo, silmät on aika väsyt ja olo muutenkin vaappuvainen.

Seuraava teksti sisältää inhoa, iloa, teinixiltä kuulostavaa tekstiä (ainakin minusta) ja shoppailua.. Plus ehkä kirjoitusvirheitä, valitan.

Kävin siis Raumalla tänään. Oli yllätyskäynti. Äiti oli ihmeekseni selvä, mitä nyt ehkä eilisiä pohjalla. Isä taas... Aivan sikakännissä taas. Loputtomasti sössötystä ja hihitystä ja hehetystä. Mielettömän etovaa kuunneltavaa ja katseltavaa. Plus pelottavaa kun kesken hihityksen saattaa kuuluakin karjahdus kun radio tai joku muu esine tai ihminen tekee muka jotain väärin.... Onneksi saatiin olla vähän aikaa kahdestaan äidin kanssa kun isä kävi kaupassa. Sen aikana puhuttiin taas äidin muutosta. Mutta en siitä ala enempää, kun se on vaan puhetta. Eniveis oli kivaa. Ekstemporee äiti päätti että mennään Cittariin, koska siellä oli nättejä takkeja halvalla mainoksessa. Ja kenkiä. No, me otimme taksin ja lähdimme! Siis äiti lähti ulos! Kaupungille! Ihan omin jaloin! :))))))
Pienenpieni noloinen (okei, ehkä vähän isompikin) juttu tapahtui siinä Cittarin pihalla kun äiti vähän liian voimallisesti paukautti taksin oven kiinni ja siinä vauhdissa lensi selälleenkin... *blush* Onneksi ei käynyt mitään ja pääsi ylöskin. Sitä se on, kun ihminen viettää aikansa istuen ja maaten, eikä lähde ulos. Mutta ilman tätä välikohtausta olisi reissu ollut pelkää plussaa. Hiukan äiti otti tukea minusta kaupassakin, mutta se nyt on ihan ymmärrettävää. Ehkä on rumaa sanoa, mutta hiukan nolotti kuitenkin välillä olla äidin kanssa, sillä kun tukka hapsotti ihan likaisena ja suorana, harmaantuvia hiuksia, päänahka näkyi läpi paikoin ja päänahka hilseili. Ja kun siihen liitetään vaappuva olemus, niin arvaahan sen mitä ihmiset ajattelee.. Samaa kuin minäkin..
Shoppailtiin oikein innolla, äiti osti nätin takin ja kengät ja minä sain uuden laukun ja kukkaron (kuvia kohta). :) Sitten ostettiin vielä 5 esikkoa kun sai 10 eurolla kukkakaupasta. Minä otin kaksi ja äiti loput. (Ja koska Cittarin tiloissa on Alko, siellä piti tietenkin käydä isän käskystä....)
Meillä oli todella mukava reissu! Oikein tuli hyyvä mieli.
Mutta kotiinpaluu ei ollut mukavaa, kun siellä odotti se äijä. ;/ *vihaa*
Puhuin vielä äidille hiukan muutosta, mainitsin, ja sanoin että tulisi käymään, yöksi asti. Voisin sitten raahata sen kelaan ja sossuun kuulemaan kaikki mahdollisuudet.
Sain kotoa myös rahaa (jesh, tänään niiltä lähti kiva summa pois, vähemmän juotavaa) ja ruokajuttuja, sekä äidiltä kengät. :D Hassua, en ikinä olisi kuvitellut ottavani äidiltä kenkiä ja vielä ajattelevani pitää niitä... :D Mutta ne ovat minun kokoani (liian isot äidille) ja ihan peruskengät. Nätit farkkujen kanssa. Pidän varmasti. :)
Roope oli oma "räjähtänyt" itsensä ja melskasi kuin mieletön kun menin sinne. :D Joskus kaipaan sen kanssa leikkimistä.
Äiti alkoi itkeä kun lähdin. :( Tekee niin pahaa jättää se sinne isän kanssa. En halua! Haluan äidin sieltä pois! Melkein sanoisin, että tulkoon meille kunnes saa asunnon. Mutta mies ei oikein perustaisi.
Perustan kohta rahaston "Pelastakaa äiti". Rahaa saa lähettää takuuvuokriin yms. Menee hyvään tarkoitukseen. Kiitos.

Päivän isoin miinus oli kotiin pyöräillessäni kahden pillikinttuisen 15ween perääni huutama juttu isosta perseestä... :( Kiva kiitos. Ois pitänyt pysähtyä ja mennä sanomaan, että ei sitä varmaan tarvitse kaikille sitten kailottaa, eiköhän kukin sen sitten huomaa itse, kun se kerran niin iso on. Ainakin minulla ON perse.

Kotona mies oli myös käynyt shoppailemassa... Oli sitten ostanut käsiaseen. Baikal -merkkisen. Hienon näköinen ase, ei siinä mitään. Hurjan painava kokoisekseen. Haluan päästä kokeilemaan sitä :)

Kotona odotti myös kaverilta tullut myöhästynyt joululahja! :)))))) Aaw, oikein tuli iloinen ja hyvä olo! Juuri oikea lahja! Ihana! <3

Nyt kuvia:

340592.jpg Esikot.
340599.jpg Laukku <3 Hiukan vaalemman ruskea luonnossa.
340596.jpg Kukkaro. Huomatkaa pienet "niitit", joiden tapaisia on myös laukussa. Nyt mä mätsään kunnolla :D En kyllä hoksannut ennen kuin kotona asiaa, mutta minkäs teet, kun tyylitaju on pettämätön... :D
340594.jpg Ja kengät. Kiva yksityiskohta tuo neulos tuossa varressa. Ei näy tässä kyllä hyvin.
340597.jpg Ja lahja! Isoiso kiitos Katja! <3<3 Teetä ja tiikerisukat, jotka on vielä ruskeat! <3 Oikeasti niin päivän piristys että!

334577.jpg feeling quite happy and littlebit tired.

EDITTIÄ: Ahdistanut jo tunnin ajan ainakin. En saa happea. Haukon henkeä ja haukottelen hapen saamiseksi. Miksi nyt ahdistaa? Eikö olisi pitänyt ahdistaa ennen vanhusten luona käyntiä? helpotusahdistusta?
Vai pelkäänkö että kun päivä oli äidille alkuun hyvä, isä olisi pilannut sen... sillä tavalla.. :(
En tiedä. Ahdistusta lukuunottamatta edelleen hyvä päivä. Viestittelin Katjankin kanssa. :)

Nyt menen sänkyyn tekemään ristikkoa ja lukemaan akuankkoja.
Huomenna saatan mennä kirja-aleen ostamaan pari hyvää teosta.