Kyllä nyt tuntuu ihan pissismäiseltä :D
Oikeasti aika kiva tunne kun korvissa killuu korvikset. Monen monen vuoden jälkeen.

"Koulussa" ollessani tietenkin olinkin Hansassa, ja shoppailin hiukan. :) Ehkä tyhmää kuluttaa rahaa kun ei sitä kuitenkaan enää ole juuri ja huomenna menee hirmu summa eläinlääkäriin.
Mutta halusin jotain kivaa itselle, joten poikkeilin kaikissa vaatekaupoissa ja löysinkin kahdet ihanat pikkarit, tai hipsterssit ne kai on. Toiset on tumman pinkit ja pitsiset ja toiset on siniset joissa on valkoisia pieniä palloja ja valkoiset pitsireunat ja rusetti. Mies tuhisi vain kun esittelin niitä sille kotiin palattua. Mutta lupasin laittaa vasta huomenna jalkaan. ;D
Lisäksi ostin nämä korvakorut, pyöreät "hopeiset" joita olen himonnut vaikka kuinka kauan, ja nyt löysin alesta alle 2 euron, joten piti ostaa. Sitten mukaan tarttui vielä vaalea helmiäinen kynsilakka. (Jota tuskin pääsen heti käyttämään, kun kynnet mokomat lohkeilee just nyt sitten..) Ja ostinpa vielä nipsujakin.
JA! Ostin kasvojenpesupyyhkeen, jossa on TIIKERIN KUVA! Siis Tikrun, Nalle Puhista! <3<3
Ja vielä Suomalaisesta, joka oli näköjään muuttanut Hansaan, ostin ihanan pienen kierremuistion, siinä kun oli kanessa tiikerin kuva (siis oikean). :)
Kivaa ostaa kaikkea pikkuista tyttömäistä. :) Vaikka rahaa ei nyt sitten enää olekaan.. Menee sinne eläinlääkäriin kai. Ja vielä pitäisi olla 8 euroa sille huuto.net kauppiaalle siitä laukusta ja topista. Iiks. Ai niin. Ja kirjat. Damn me.

Mutta ihan sama, nyt on hetken hyvä olo. :)
237982.jpg

Ja sitäpaitsi, sain ainakin jotain selitettyä miehelle koulusta, katsotaan nyt tajusiko se oikeasti että tarkoitin että nyt ei ole mahista kuin odottaa vuoden alkuun. Paitsi että siis sitä yhtä kurssia voin tehdä.
No, eipä tarvitse ostaa bussilippua.. Pääsin muuten tänään takaisin kotiin ilmaiseksi, kun bussin kassa ei toiminut. Hähää :D
Jotenkin taisi olla muutenkin sen kuskin elektroniikan käsittelytaidot hukassa, se kun muutaman kerran pelasi ovien kanssa, sulki ja aukaisi samantien uudelleen ja sulki taas kun huomasi... x_x. Ei muuten, mutta kun mie istuin ihan ovien vieressä eikä ollut kiva olla sateessa bussin sisällä....

Niin, kaunis lumi on varmaan aamuun mennessä poissulanut, on niin lämmintä ja koko illan tihuutti räntää/vettä. Mulla oli kyllä kengät NIIN märät kun tulin kotiin, että niistä sai kaataa vettä ulos. Että hyvät talvikengät mulla... No, kyllä ne pakkaselta suojaa ihan ok, mutta ei kastumiselta.... *huoh* Ja tällä kelillä ei voinut olla kastumatta. Kaikenlisäksi sateenvarjoni (talouden ainoa, by the way) kääntyi ylösalaisin tuulessa ja kangas irtosi piikeistä. Eli sommoro vaan sille varjolle. Pitää hommata uusi.
Positiivista on kenkien kastumisessa se, että mies sanoi, että olisi se hyvä että mulla olisi edes yhdet vedenpitävät kengät... Mahtaisikohan tarjota..?

Tarjoamisesta puheenollen, pitää soittaa kotiin kerjuusoitto. Isä saa eläkkeensä kuun alusta.
Silloin maanantaina taisin mainitakin että äiti soitti ja herätti aamusella. En jaksanut silloin vastata ja soitin myöhemmin illalla takaisin. Ja missä kunnossa ne taas oli.. Voi itku! Niin tintassa kuin vaan voi. Äiti ei tiennyt mistään soittamisista mitään. Kiva kiva. Ja selitteli vaan kovasti, että pitää mennä siskoni kanssa ostamaan hänelle talvitakkia. Ai miksi? Kun ei äiti edes ulkona käy! No, ihan sama, jos raha menee muuhun kuin viinaan. Mutta tyhmää silti. (ai enkö muka ole ikinä tyytyväinen mihinkään?) Nyt soitan ja kerjään rahaa ja käytän syynä eläinlääkäriäkin. No, se saattaa tulla kalliiksi. Huh. Olemme molemmat miehen kanssa luoneet jo kauhukuvia laskun summasta.

Rasti seinään! Mies tiskasi tänään! Peräti puolet! Ja jopa kymmenen aikaan illalla, kun olin noin SATA kertaa päivän aikana asiasta maininnut... Ja tiuhaan tahtiin monta kertaa illan mittaan.. Mutta tiskasipahan silti hiukan. Hah. Elämystä kerrakseen. Wow.
231772.jpg Let`s Party!

224021.jpg Hmmm.. feelin` pretty good..