Nyt alka sitten tuntua niitä tuttuja oireita.. Pari päivää on ollut huimausta ja pään huminaa, olen sen hyväksynyt, lopetuksen on pakko tuntua jossain. Myös uusi lääke saattaa alussa aiheuttaa huimausta.

Mutta nyt alkaa sitten ne vatsavaivat! Tässä on jo ties monestiko päivän aikana ollut asiaa vessaan ja ilmavaivat alkavat oikeasti olla aika massiivisia, niin noloa kuin se onkin tunnustaa. Mutta kerronpa että tietävät sitten muutkin, jos käyttävät Efexoria ja jostain syystä joutuvat olemaan ilman tai lopettavat. Se tuntuu kyllä. Huh huh. Onneksi olen ollut viimeiset pari tuntia yksin miehen mentyä auttamaan isäänsä pesukoneen vaihdossa, olen saanut "puffautella" vapaasti... XD

Mutta aika epämiellyttävää tämä on, päässä heittää ja humisee ja vessaan saa "juosta" (juokse siinä sitten kun päässä heittää) vähän väliä.

Oli miten oli, mikään fyysinen oire ei kyllä poista miun iloani edellisen postauksen asiasta!

Tsekkailin eri valmistajien hintoja Mirtazapinille ja edullisin 30mg:n kuukauden pakkaus on Orionilla; 7,50€ 28 kpl. Tosin 100 kpl: pakkauksissa edullisin oli Generics -nimisellä valmistajalla..
Taidan pitäytyä Orionissa, se kun on tuttu valmistaja ja edullinenkin. Mutta kyllä on eroa hinnoissa, maksan riemuiten 7,50€, kun ennen jouduin maksamaan 43€ ja risat Efexorista!'

219760.jpg (vaippa olis aika nice)