Milloinka ne oppivat tekemään tuulenkestäviä sateenvarjoja?

280260.jpg

Harmittava keli ulkona koko päivän. Ei sillä, että minun mihinkään olisi tarvinnut mennä. Enkä mennytkään. Paitsi illalla miehen kyydissä kauppaan ja sieltä pois kävellessä sateenvarjoni (SE UUSI JONKA OSTIN TORSTAINA JA JOKA OLI ENSIMMÄISTÄ KERTAA KÄYTÖSSÄ) teki tenän. No, toimii se yhä, mutta yksi piikki on rikki :( Ei kivaa. Se ei mene kunnolla edes kiinni.

Huomenna toivottavasti ei sada. Pitäisi mennä sinne työkkäriin ja poiketa postiin.

Keskiviikkona on "ruotsin näyttökoe", eli pitää olla pari tuntia päivällä "kokeessa". Mietin juuri, että voisin vaikka sanoa, että sain siitä ykkösen, ja lukea sitten keväällä salaa sen. Tai jos mies saa sen selville, voin sanoa että käyn uudelleen.. Kun en jaksaisi tunnustaa että en ole käynyt, nyt kun on asiat suht hyvin selvitetty miehelle koulun puitteissa.
Torstaina taas on psykologi. Sinne on mentävä.  Notta ois kiva jos olisi kuiva ilma.

Eilen muuten kun käytiin siellä synttäreillä yms. en voinut muuta kuin olla silmät pyöreinä ja suu auki koko ajan kun ajettiin autolla. Siis pellot oli kenties vihreämpiä kuin kesällä! Joka paikka vihersi. Mynämäellä on suorastaan kesä! Nyt joku ottamaan kuvaa ja lähettämään jonnekin USA:an, notta tällainen on Suomen joulukuu... Jääkarhut hikoilee rannoilla... Naurettavaa.
Minä haluan lunta! LUNTA. Kuulemma joku on ennustanut että jouluksikaan ei saataisi valkoista maata. Mikämikä joulu tämä on? Hyvin voitaisiin muuttaa sitten jonnekin Englantiin, eihän sielläkään ole koskaan lunta vaan aina sateista. Räyh.

290698.jpg I`m not feeling Merry.