Helle helle helle. Pieni sade tekisi kyllä terää. Voi, menisin ulos seisomaan jos vain sataisi!

Viime viikko meni about nukkuessa, miehellä oli yövuoroviikko ja minulla meni taas kerran rytmi myös sekaisin, valvoin pitkään ja nukuin pitkään ja sitten vielä päikkärit miehen seurana ja ja ja. Jos tällä viikolla saisi vähän rytmiä taas toisenlaiseksi. Tänään onnistuin heräämään jo aiemmin, köh, jopa 11 aikaan.
Huomenna on onneksi aikaisempi herätys kun Desthea tulee aamupäivällä synttäriteelleni ja pitää herätä aikaisin että ehtii suihkuun yms että on suht katseltavassa kunnossa :D

Sitten pitääkin poiketa postissa, ehkä työkkärissä ja käväistä Tarjoustalossa, siellä on pikkuiset kynsilakkapullot tarjouksessa, 5 eurolla saa 4 putelia. Ja oliko mun dödökin tarjouksessa, sai kaksi purkkia kolmella eurolla tms.

Mitään kummempia ei olekaan sitten, välivuosisynttärit kun on. Tai niitä nyt muutenkaan ole juhlistettu sen kummemmin.

Käytiin tuossa lauantaina istumassa iltaa kaveripariskunnan luona, grillailtiin yms. Aika pöhinät ;D Illan toistuvin sana. Ja aika pöhinät olikin, kyllä oli naapureilla kuuntelemista... :D Ja näkemistäkin, eräs herrasmies kun lensi parilla voltilla grillipaikalta alas naamalleen :D Onneksi ei tullut kuin pieni vekki silmäkulmaan. Aika komias lento, pitää sanoa, LOL. Olen ehkä hieman ilkeä, mutta muah olin tyytyväinen kun kyseinen ukko sinne humahti, tämä oli aiemmin illalla kutsunut minua (leikillisesti ilmeisesti, mutta aika huono huumori) vanhaksi hiehoksi kun kerroin ikäni.. Okei, verrattuna kaveripariskuntaan olemme vanhempia, mutta köh köh tämä herrasmies vaimoineen oli kyllä jo viiden kympin puolella, joten teki mieleni kysyä mikä hänen vaimonsa sitten mahtaa olla...? Jätin kysymättä ja totesin meneväni kaivamaan kuoppaa itselleni.... Ihan mukava pariskunta, mutta tuo määritelmä kyllä jäi mieleen, rapu ei unohda! Onneksi sain kostoni ;D

Lauantaista toivuttuamme (join minäkin jopa kaksi lonkeroa, kokeilin muuten sitä Mojitoa, oli aika NAM) suuntasimme sunnuntai-iltapäivällä tyhjentämään autoa kaikesta romusta mökille, tai siis mies tyhjensi, minä kuvailin rentunruusuissa pöhiseviä maijamehiläisiä ja perhosia. Siis miten ne maijat muka ehtii saada mitään mukaansa kun ne viipyi yhdessä kukassa sekunnin? Argh, ota niistä kuvaa... ja perhoset oli söpöjä, semmosia pieniä, siipien halkaisija ehkä 2 cm.


Ruma, ruma höntiäinen. Onneksi (kröhm) kamera tarkensi enemmänkin kukkaseen :D


"Sait multa horsman..."


Pörisijöinä oli pari isompaa maijaa ja sitten kolme ihan pientä. Söpöjä.

Tjaah. Mutta jos sitä ottaisi itseään niskasta kiinni ja katselisi noita verhokankaita......