Perun puheeni siitä ettei tuo uusi kämppä olisikaan niiiiin paha kuin mitä odotin. Minä olen nähnyt sen vain huonon valaistuksen kanssa. Nyt sitten kun kävin pesemässä ne ikkunat (voi kamala!) niin näin KAIKEN. Voi yök. Oikeasti. Siellä on kaikki pinnat ihan järjettömän PASKAISET. Suoraan sanottuna. Ja jossain makkarin ikkunan karmissa oli sinitarralla kiinnitettynä tukko hiuksia!!!!!!!!!! Hyi yök olkoon! En todellakaan koskenut. *puistatuksia*

Siis kyllä mä omat paskani korjaan, eikä joku oman vessan lattiakaivon puhdistus ole mikään ehdoton nou nou, kun tiedän että se on pakko välillä tehdä ja että siellä on nimenomaan sitä omaa likaa ja omia hiuksia ja ties mitä. Tai vessanpytyn tukkouman avaaminen. Pakko tehdä ja itestä se töhnä on lähtösin mitä siellä saattaapi olla. Mutta sen verran prinsessa mä olen etten kyllä siedä toisten likoja. Yököttää aivan järjettömästi. Nytkin mulla oli kumihanskat kädessä ja yök yök. En siedä. Kiitos vaan sille että pinnat uusitaan!! Mutta kyllä ne keittiön maalipinnatkin esim on ihan kamalat, ei siihen vaan voi päälle maalata, kaikkia könttiä kiinni. Jonkun täytyy ensin putsata niitä. Ja se joku EN ole minä... Hommaan vaikka siivoojan. Voi yök. Kävin heti pesulla kun pääsin sieltä pois. Ja varmaan joudun heittämään nyt lopullisesti rakkaat, joskin jo risat, ballerinani pois, koska niiden pohjat tuli ihan klähmäisiksi, tiedä mitä ihmettä siellä makkarin lattialla oli, kauhea tahmea klöntti... *puist*

Otin jotain kuvia todistusaineistoksi (ei likakammoisille), ainoa kiva kuva näissä on tuo lattia. Se on tavallaan nätti kuosi, mutta on sekin kärsinyt. Tässä taisi olla ainoa ehjä kokonainen kuvio.

1970066.jpg

Seuraavissa kuvissa likaa, likaa yök.

1970069.jpg
Tyyliin puhtaimmasta päästä. Tässä ei ollut kiinni mitään klönttejä roikkumassa.

1970070.jpg
Uusinta uutta. Ja aika paskanen, yllätys. Uusi hella, tervetuloa, halleluja!

Ja mitä se pälli on tehnyt parvekkeelle....
1970067.jpg
Ja tuolla kuvasta ulkona vasemmalla on ne itse laitetut (luvattomat) pistorasiat, kuvan alalaidassa eli ikkunan alalaidassa parvekkeen puolella on SILIKONILLA kiinnitetty lasitaso, se on kiinni ikkunalaudassa, oi pop. Ja nuo parvekkeen ikkunoiden raot se on peittänyt teipillä, eli tosi kivat jäljet jää ikkunoihin! Pesen ne parvekkeen ikkunat sitten joskus kun mies on mukana, en saa yksin parvekkeen ovea kiinni, kun se on niin tiukka kiitos sen, että edellinen asukas on NIITANNUT NITOJALLA ylimääräisen tiivisteen oveen.

Ehkä paras lopettaa ennen kuin paljastan kaikki törkeät yksityiskohdat. Huh. Kyllä tuolla töitä saa tehdä. Ja minä joudun kummiskin putsaamaan siellä ainakin vielä nuo ikkunat sisältä, ikkunoiden karmit, jotka on about mustat (arvatkaa oliko ikkunanpesuveteni mustaa ja oliko ikkunan väleissä ötököitä) ja patterit pitää pestä ja se jääkaappi... Sen aioin pestä tänään mutta etokertoimeni täyttyi täksi kerraksi jo niin että hyvä ettei yli tullut... Paree jättää toiselle päivälle.

Nyt täytyy mennä tekemään jotain kivaa ja unohtaa tuo kamaluus...