Taas riitelyä miehen kanssa. Valivalivali, miksen herää yhdeksältä miksimiksimiksi?

Miksi mun pitäisi herätä yhdeksältä? Kyllä mä herään jos on menoa, mutta kun ei ole mitään varsinaista menoa, niin kyllä se riittää että herään kymmeneltä. Mikä väli?
Joka tapauksessa nukun kauemmin kuin mies. Kun ei ole kuulemma reilua että hän joutuu heräämään aikaisin. No hitto, rupeanko sitten poukkomaan ylhäällä kuudesta asti, häh?

Varmaan olis mies onnellinen jos olisin sille silmät kirkkaina aina valehdellut herääväni yhdeksältä. Voi nyyh.

Lähetti viestin että tulee sitten huomenna illalla vasta kotiin. No ihan miten vaan. Paska!  Kunhan ilmottaa ajoissa ettei halua enää olla meikäläisen kanssa niin tiedän hakea kämppää.

Pitääkin jo varmaan miettiä puhe psykolle että kirjoittelevat lappusiaan taas jollekin vuokraisännille tai -emännille että tämmönen hullu ja  rahaton sais tulla asumaan, kun mies jätti.

Joopa. Vituttaa hiukan.

Ja itketyttää. Paska. Välitän tietty kumminkin vaikka vitutus on päälimmäisenä. En mä halua mitään erota.

Vaihdan takaisin Efexoriin, tää Mirtazapini saa mut vaan hulluksi ja raivotautiseksi. Tästä mitään tule. On vielä kuudeksi päiväksi Efexoria jäljellä, jos otan 75mg per päivä. Kai. Hitto, maksan sitten sen neljäkymppiä enemmän jos olen sen takia edes vähän enemmän järjissäni. Mirtazapini ei ole tähän mennessä vaikuttanut muuten kuin nukuttavasti. Ei kuule kiinnosta vaan nukkua ja nukkua ja sillon kun hereillä sattuu olemaan niin olla pää vitussa.

214010.jpg