Joopa joo ja juupa jaa. Vähän sekalaiset fiilikset justiinsa.

Kävin tänään piiiiitkästä aikaa hammaslääkärillä, ihan tarkastuksessa vain. Voi että sitäkin pelkäsin, ei sillä että mitään olisin hikoillut tai muuta.... huh huijaa.. (tai siis oikeammin hyh hyi hikeä). Viimeisestä käynnistä on aikaa vähintään 8 vuotta, luulenpa että 10 voi olla lähempänä totuutta.
Saldo oli kyllä siihen nähden aika hyvä; joitakin reikien alkuja, mutta vain yksi (1) !! reikä, jonka paikkaamiseen sain ajan kesäkuun puolelle välille. Samalla poistetaan hiukan hammaskiveä. Sitä ei minulla olekaan ennen ollut joten ekaa kertaa viedään... Onneksi ei kaiketi ole paljon, mutta parempi kai poistaa sekin sitten. Apua. Se poraaminen on kyllä sitten ihan kamalaa... Veikkaan että pyörryn jo puudutusvaiheessa, semmoinen metrinen puudutusneula kun ei ole ihan niitä mun suosikkeja.... Onneksi on aikaa terästäytyä... (tai siis paeta ulkomaille) :D


Terkkuja hammasväleille!

Onneksi oli myös palkkapäivä, joten pääsin palkitsemaan itseni urheasta käytöksestäni... Tiimarista tarttui mukaan kaikkea kivaa tarviketta, niistä kuvaa myöhemmin jos vaikka saan jotain valmista aikaiseksi.

Yksi päivän tavoite oli löytää takki ja kengät kevääksi/kesäksi ja hyvin tuli tavoite täytettyä ja ehkä hiukkasen ylitettyäkin... Kuvasaastetta tuhlaajatyttären saldosta:


Tämä kuva on Kappahlin sivuilta, tällaisen takin kävin itselleni nappaamassa. Ja sieltä Isojen Tyttöjen osastolta. Tällä kertaa sitten otin sovitukseen ihan ronskisti isoa kokoa, ajattelin että ei mitään nafteja takkeja tällä kertaa ja nyt on sitten semmoinen takki että mahtuu alle paita ja neuletakki ja vielä jää väljääkin! Wow. Hintaa ihmeellä oli 49,95e.

Kappahlista matka eteni Seppälään, koska sain kännykkään tekstiviestin että yli 40e ostoksista saa 10e alennusta viestiä näyttämällä....


Miksi oi miksi vanhalla kameralla joka toisesta kuvasta tulee tärähtänyt, teki sitten mitä hyvänsä??
Ihkut mukaconverset ihanalla värillä ja katsokaa vuoria! Hintaa popoilla jotain vajaa 17e. Mustat balleriinat oli must, hintaa vajaa 20e. Lisäksi piti ottaa kenkiin ja takkiin mätsäävä huivi ja tarjouksesta violettia ja vaaleaa silmäkynää sekä hakusessa ollut puuterihuiskunen joka maksoi maltaita. (ja miten niin on joku violetti kausi menossa häh? oisin kyllä voinut ostaa ne vihreätkin kengät... jotka muuten vielä ostankin!) Ja siis mitä siitä että kaikilla 15-17 vuotiailla pissiksillä on samanlaiset lilat feikkiconverset....


Voi kun tulee niin tosi hyvänlaatuisia kuvia tällä vanhalla kameralla argh, miksi se uusi on jossain miehen mukana töissä?

Ennen shoppailua kävin myös Matkahuollossa tiedustelemassa erilaista bussikorttivaihtoehtoa joka olisi tarpeen työelämävalmennuksen muutettua osoitetta, ja sainkin tietää että sori vaan, nou kan duu, paitsi jos maksat 44 kerran lipusta 250e per kuukausi... NOT!! Siis miksi oi miksi elämän pitää potkiä päähän koko ajan??? Voi perseiden suti, kiva homma, nyt sitten vaan vissiin uutta työelämävalmennuspaikkaa hakemaan, jollei mitään konstia löydy... Mies tosin kyllä uhosi vielä menevänsä sinne tiedustelemaan asiaa, kun ei luota siihen että se Matkatäti olisi minulle kertonut kaikkia vaihtoehtoja... Olishan se kiva jos löytyisi joku konsti.. Mutta mutta.. Elämä on ja ainakaan mun kohdalla se ei oo helppoa. Argh. Yks asia hyvin, viistoista huonosti...

Eli kahellaan nyt mitä tapahtuu työrintamalla, ei kyllä olis ollenkaan tarvittu tämmöstä takapakkia kun on muutenkin ollut niin pirun tiukkaa viime aikoina, siis ei todellakaan ole ollut rahaa.. Ja niuhottajille tiedoksi: minä perkele ostan itselleni uuden takin ja kengät ja jotain kivaa kun olen kitunut ilman rahaa iät ja ajat. Jäi sitä vielä kyllä ruokaakaankin, elkeepä hättäilkö!

Poistun kokeilemaan käden taitojani Tiimarin ostosten seurassa...