Josko sitä laittaisi muutaman kuvan tulevasta kodista. Vaikka en oikein osaa vieläkään ajatella sitä kotinamme, mutta kai se siitä sitten pikku hiljaa. Tosiaan siellä on nyt ensimmäinen asuinkerros kokonaan pintarempassa, toinen asuinkerros on suhteellisen kelpo, sen pintaremppa saa odotella jonkin aikaa. Vaikka siellä on kyllä ainakin meidän tuleva makkari ja aula uusien tapettien tarpeessa.... Mutta koetan kestää ;D (enkä jaksa tässä alkaa vitistä alakerran vessasta tai kylpytiloista kun ne miehen mielestä on ihan kelvot)


Ovesta sisään astuessa tullaan ensin pieneen eteiseen, johon jätetään kengät. Kuva on otettu juuri siitä pikkueteisestä. Sen jälkeen tulee siis tämä iso eteinen, kuvasta heti vasemmalla on oviaukko keittiöön. Ensimmäinen ovi oikealla on kellariin, toinen pesutiloihin, tuo aukko tuolla ovien takana on syvennys jonne viedään takit ja imurin oikealla puolella on ovi työhuoneeseen. Käytävä kaartuu tuolla portaiden luona vasemmalle ja päättyy olohuoneeseen. Alakerran vessa on tuo ovi vasemmalla.
Eteisessä vaihtuu lattiamatto, ehkä johonkin kivi tms. kuvioiseen, puolipaneeli maalataan harmaaksi ja ylös tulee jotain sopivaa tapettia. Ihana styroksikatto (lol) maalataan vaaleaksi. Kaikki nuo ruskeat ovet maalataan vaaleiksi.


Tämä kuva on otettu eteisestä, keittiön ovelta. Tässä siis keittiö ja perällä tuleva ruokailuhuone. Ruokailuhuone oli ennen makuuhuone ja tuossa lattiassa näkyykin missä kohtaa on ollut ohut väliseinä ja siinä kiinni vaatekaapit makuuhuoneen puolella. Seinä revittiin irti ja sen paikalle tulee baaritaso jakamaan huoneita. Näin saadaan valoisa iso tila.
Keittiön kaapit maalataan harmaiksi, työtasoista tulee mustat, kiviset, lattiamatto joka jatkuu ruokailuhuoneeseen on musta/harmaa kivikuvioinen. Kattoon tulee sellaiset vaaleat kattopanelit.


Tässä vielä sama tila ruokahuoneen puolelta.


Tulipa tumma kuva.. Tässä ruokahuoneesta ovi olohuoneeseen. Eli ylemmässä kuvassa kun katsotaan vasemmalle, näkyy tämä oviaukko. Tässä on lasiset pariovet, jotka maalataan myös vaaleiksi.
Ruokiksen ja keittiön tapetit on vielä kysymysmerkki, itsellä on ideana vaalea tapetti Bauhaussista, jossa on mustalla mm. muistaakseni riikinkukko puussa, mies taas haluaisi tänne K-raudassa olevan harmaan tapetin jossa on valkoisella kukkia. Kaunis sekin. Pitää miettiä. Ehkä laitetaan toinen olkkariin ja toinen ruokikseen. Hmm.


Olohuone terassin ovelta kuvattuna. Takana siis ulkona suht iso terassi. Ja kuvasta oikealla se oviaukko ruokailutilaan. Tuolla kulmassa näkyvätkin ne lasiovet.
Kauempana näkyy siis eteistä, ensimmäinen huone on se työhuone ja sen takana on vielä yksi huone, joka toimii tällä hetkellä varastona ja on tupaten täynnä...
Olkkarin tapettikin on siis vielä mietinnässä, mutta sen verran tiedämme että takan ympärille tulee tiilikuvioinen tapetti.
Ja lattiaksi tulee sellainen upea vanhalta harmaalta lankulta näyttävä vinyylikorkkihässäkkä.


Ja tässä olohuonetta toiselta suunnalta. Täynnä keittiön tavaraa ja kaapistot on purettuna pisin poikin..


Tässä eteistä toiselta suunnalta, tuolla on se pikkueteinen perällä.


Ja ah nuo rappuset. Niitä on kuulkaa jumpattu ylös alas... Alhaalta kun on viety tavaraa ylös ullakolle niin on jalat kiittäneet ;D


Tässä hiukan "sinnepäin" oleva itse riipusteltu pohjapiirros ja suunnitelma siitä miten huonekaluja ehkä laitellaan... Vasemmalla piirros jossa vielä on se seinä keittiön ja ruokiksen välissä.


Yläkerta on about tämän näköinen. Tähän en jaksanut vääntää ikkunoiden yms. paikkoja kun olen muutenkin niin huono näissä pohjapiirrustusjutuissa ja talo on kuitenkin minulle vielä vieras.

Mutta joo, tämmöistä. Ensi viikolla toivottavasti päästään jo pintamatskuihin, eli tapetoimaan ja matottamaan yms.

Muuttohan meillä on touokuun ensimmäinen vkloppu. Miehellä alkaa toukokuussa myös kesäloma. Apua :D No onneksi on silloin vielä kaikenlaista touhuttavaa talossa ja pihalla ja mökkikin pitäisi jossain välissä käydä käsittelemässä. Huh. Hommia piisaa! Ja sitten vielä pitäisi vakuuttaa immeiset siellä myniksessä, että pääsisin opiskelemaan!
Kaikenlaista sitä tässä. Huh.