Eilisestä paidasta nyt kuva päällä.. Jestas kun mää olenkin ison näköinen...  Naamakin oli niin kauhea että piti leikata kuvasta pois. (että tämmönen päivä taas..)

543985.jpg
Kuvassa näkyy ihanasti "rusketukseni", eli se palamisrusketus, jonka sain aiemmin oltuani kaksi tuntia auringossa.. Miksen minä muuten rusketu, muuta kuin tuolla tavalla oudosti ja palamisen kautta?? Siis tuollainen kumma kauluri.. Ei edes kaulaan asti tasaisesti, vaan tuollainen outo kuvio.. Argh. Käsivarret ja jalat saisi tosiaan kyllä ruskettua. Tekisi käsivarsien ihottumalle hyvää pieni rusketus.

543986.jpg Tuubimaisuus. Saa kyllä olla aika uskalias, on hiukan "iso" tämä paita minulle ja lipsuu kivasti alaspäin.. :D

543984.jpg Ensimmäisessä kuvassa olevat housut on vanhat caprit, joskus Lindexiltä ostetut.. Kokeilin joskus pari viikkoa sitten jalkaan, eivätkä menneet, nyt meni! Ei tosin voi käyttää muuta kuin tällaisten paitojen kanssa, ettei makkarat näy selkeästi, mutta kuitenkin, vau. Uudet caprit haluaisin juuri siksi, että nämä on naftit, enkä tiedä pystynkö pienentämään itseäni... Vaikka tarvis olisi. Ja näistä näkyy pikkarit läpi, mikä ei ole kaunista. Näitä voi pitää ainoastaan stringien (mitä inhoan) tai valkoisten pikkuisten pökien kanssa... Huono juttu.

On ollut todella ärsyttävä päivä, en tiedä mikä on ollut vialla.. Sellainen inhottava olo koko ajan, tekisi mieli tehdä jotain, mutta ei viitsi. Äsh.
Taidan mennä ulos... Ehkä...

537428.jpg

Matkin tylsistyneenä Kermakisua (suo anteeksi) ja pistän pystyyn tehtävän:
Mieti 1-3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.
Tämän olen tehnyt myös jo aiemmin ja ne kuvat ovat täällä.