Ihme päänsärky iski tossa päivällä ja yhä se jyskyttää vaikka koetin olla sängyssäkin hissukseen. Yhtään buranaa tai muutakaan ei tietty taloudesta löydy ja mitä olis ollut niin on miehen mukana mökillä sen repussa höh -_-. Noh. Kai se tästä.

Kerroinkin jo aiemmin että keräilin itselleni noita tammenterhon hattuja nukkiskäyttöön ja keräsin niitä eilen lisää eräälle toiselle nukkistelijalle, kun sielläpäin ei kasva tammia. Onneksi oli hetki satamatta siinä kohtaa iltapäivästä/illasta.


Taivas oli kuitenkin aika harmaa.


Ja on se vaan ihmeellinen asia kun ihminen kävelee puun alla.. Siis yksikään ohikulkija ei päässyt mun ohi ilman tuojottamista... :D No mikäs siinä, tottahan mussa silmä lepää, eipä siinä mitään.. ;D Mutta oikeasti, ihmiset, ei oo niin outoa.
Eräs lenkkeilevä nainen jopa pysähtyi ja kysyi että "Onko nämä tammenterho- vai pähkinäpuita?" Vastasin vain että "Tammia.." Sitten nainen selitti jotain kuinka lehdet näytti niin pieniltä.. ja lopuksi vielä tokaisi, että "Olen minäkin, tammenterho- vai pähkinäpuita..." :D
Kai ne tammia sitten on kun niissä tammenterhojakin on....

No, jos kummastutti ihmisiä hiippailuni puiden alla, niin varmaan ihmetytti sekin, että jaksoin kuvailla erään aidan vieressä kasvavaa köynnöskasvia uudelleen ja uudelleen... :D
Mut hei, sieltä voi löytää vaikka mitä, erikoisia lehtiä, ihania sävyjä, hämähäkin verkkoja, ötököitä, pisaroita... Vaikka mitä!


Siis niin herkulliset värit ja mikä kontrasti sinisen aidan ja punaisten oksien ja lehtien välillä!


Katsokaa nyt marjan pintaa!


Tää on kylvyssä :D


Loppuun vielä äskeinen näpsy ikkunan läpi, nätti taivas ulkona.

Huomenna tulevat sisko ja miehensä käymään täälläpäin, ehkäpä jälkikasvuakin. Ihan kiva piristys tässä kun yksinäni kotona kökin :)
Mies tosiaan ollut koko viikon mökillä, eilen illalla tuli käymään kotona ja lähti taas tänään päivällä takaisin. Tulenee sunnuntaina taas takaisin kun ensiviikolla alkaa normiarki.

Tää menee nyt päänsä kanssa hiukan kiertämään kämppää ja raijaa pahimmat kamat veke että kehtaa huomenna jonkun tänne päästää :D