778395.jpg
Käytiin eilen hiukan ajelulla, saariston rengastiellä ja mentiin parin lossin kautta myös ihan saaristoon. :) Kaunista maisemaa ja taivasta riitti :) Jos vielä osaisi kuvata hyvin...

Nämä päivät kun mies on ollut kotona on kuluneet niin riivatun hitaasti. Mies on stressannut ja stressannut kun palkka tuli ja meni, tili miinuksella varmaan jo nyt ja rahaa ei ole ei tule ja minä en ole vielä saanut paikkaa mistään ja ja ja... Olenko julma jos sanon että on kivempi kun se on töissä ja tulee väsyneenä kotiin eikä jaksa stressata ja valittaa? Olen luultavasti. :( Mutta nämä päivät on kyllä olleet... Huh. Eilen särki päätäkin illalla inhottavasti ja en saanut unta kuin joskus kolmen jälkeen yöllä, luin siihen asti sitten. Huomenna mies menee töihin. Tänään se on ollut hiukan liesussa, jossain riistapeltoa kitkemässä ja nyt kaverilla.

Ei ole innostanut kirjoittaakaan, kun en saa mitään ulos. Tekisi mieli valittaa ja toisaalta minulla ei ole mitään syytä siihen... Tai siis valittaa kaikesta mistä haluaisin... Ööh..

778410.jpg