Ohopsansaa, onpas aikaa taas kulunut.. On ollut tarkoitus taas kerran kirjoitella aikaisemmin, mutta aina se vaan on jäänyt... :D Ja nyt saa sitten miettiä että missä ja milloin ja mitä on tullut tehtyä.. 12. päivä taisin synttäreitä tänne päivittää viimeksi.. Hmm.. Eli mitäs tässä on tapahtunut..


11. päivä kävivät siskoni miehensä kanssa meillä kaffeilla ja toivat pienen ihanan synttärilahjankin :)

Synttäriviikolla taisi myös olla Uudenkaupungin markkinat, keskiviikkona muistaakseni, jossa olimme mm. Desthean kanssa myymässä.


Kännykkäkameralla turistikuvailin.. :)


Myyntipaikka oli ihan vierasvenesataman tuntumassa. Alkuun oli aika synkkä taivas, mutta illalla oli jo tämän näköistä:

Torstaina taas kävimme miehen kanssa superpikapikakierroksella Luostarinmäen Käsityöläismuseon alueella, alkuun satoi, mikä ei ollut kivaa ja sateen jälkeen ilman kosteusprosentti nousi johonkin 200 joten olo ei ollut ihanteellinen.. Todella tukalaa. Mutta paikka oli ihanan näköinen ja vaatii ehdottomasti uuden käyntikerran hieman viileämmillä keleillä!

Samalla viikolla sain myös tilaukseni Yves Rocherilta, ajattelin että kokeillaan vähän sieltä erilaista naamanpesuainetta ja voidetta, jos vaikka tehoaisivat kaupan valikoimia paremmin.


En ole vielä mitään eroa huomannut entiseen, mutta naamani taitaa kyllä vaatia pidemmän käsittelyn millä tahansa tököteillä, ennen kuin siinä huomaa mitään muutoksia. Voin kuitenkin sanoa, että kummatkin tuotteet, niin pesuaine kuin kasvovoide, ovat aivan ihanan tuntuisia ja tuoksuisia. Ja voide imeytyy todella nopeasti ihoon ja tuoksua voisi kyllä haistella pitkäänkin. Siinä suhteessa oikein hyvät ostokset.


Mökilläkin käytiin yhdessä vaiheessa, kaffeteltiin kavereiden kanssa :) Kuuma sielläkin vain on, niin ei oikein viihdy kun ei voi tehdä mitään muuta kuin maata lahnana tuulettimen edessä... :D Kuva on muuten myös kännykkäkameran tuotos..


Tässä vielä kuva juhannukselta, Milla kissan vieralun ajalta.. Siis miten niin meillä on pölyinen parven lattia?? Ihana kun Milla tuli meidän nukkumaan mentyä parvelle ja nousi etutassuilla tuohon patjalle kurkkimaan, notta nukutteko te? :) Tämäkin on nopsaan kännykällä napattu kuva.

Siinä pikaiseen muutamia kuulumisia, kirjoittelen jossain vaiheessa viime viikonlopusta, kävimme helsingissä ja matkallakin sattui huima juttu!