Pitäähän sitä kommentoida Linnan Juhlia vaikka myöhässäkin. Laitan pari kuvaa ihanista asuista ja sitten pari niistä joita olisi vielä sietänyt miettiä.

Ensin kaunokaiset:


Tanja Karpela oli odotetusti kaunis ja hehkuva. Rintamus oli ehkä hivenen muhkea, mutta mitäpä voi odottaa juuri synnyttäneeltä ja jo muutenkin isorintaiselta naiselta? Kaikenkaikkiaan kuitenkin kaunis kokonaisuus.


Sinikka Hurskainen oli oikein ihastuttavassa iltapuvussa, tällaisen kun saisi itsellekin. Tosin ehkä hieman lyhyemmällä helmalla, kun tuntui Sinikalla olevan hankaluuksia kävelyssä sen verran, että helmaa nostaessa vilahti säärtä välillä enemmänkin ;)


Satu Taiveaho oli kerrassaan kauniina ja puvun ruusut olivat ihania. Miten hehkuva asu!


Olin pyörtyä nähdessäni Heta Hyttisen; miten ihanaihana asu ja miten kauniina hän muutenkin oli! Minähän muuten pidän Hetaa suoraan sanottuna rumana, eikä tähän nyt liity mitään kateusjuttuja, joita joku voisi päätellä, Hetan kasvot vaan ovat.. minusta puistattavat.


Ritva Janonen oli kauniina harsomaisessa asussaan.

Sitten kammotuksiin:


Ykköskammotuksena toimi Elina Salovaara, voi herran isä sentään! Jos naisella on rintaa tuonkin verran, niin se kyllä näkyy ihan ilman tällaista hirvittävää esilletuontia, varsinkin tällaisessa arvokkaammassa tilaisuudessa. Sitäpaitsi, hieman peittävämpi kaula-aukko ja tukeva, ylös nostava tuki poven alla olisi tuonut rinnat paljon upeampina esiin, nyt lähinnä tulee mieleen, että ilman pukua rinnat roikkuisivat navan seudulla...


Anna-Leena Härkösen asu oli vähän siinä ja siinä, mutta minusta kuitenkin epäsopiva linnaan. Onkohan hameosa repäistävä ja paljastuukohan alta sukkanauhat ja pitsipöksyt? -_-


PMMP:n Miran asu oli erikoinen, helma oli kaunis, samoin kuin kengät, mutta mikä tuo reikä tuossa yläosassa on? Kammottava viilto eikä edes anna edustavaa vaikutelmaa naisen etuosasta. Vai onko tuo ylin yläosa ehkä irrallinen? En ole nähnyt onko se takaa kiinni alaosassa...?