Vaihdoin ulkoasua vaaleampaan :)
Ja helmiin, oli niin kaunis kuva etten voinut olla ottamatta sitä itselleni ja muokata Tuuliviirin (linkki sivulla) pohjaa hieman vaihtamalla kuvaa.

Harmi vain, että kaunis otsikkofontti ei näytä kauniilta läppärillä, valitsin blogin omalla koneellani, jolla teksti oli kaunista. Noh, eiköhän tuokin käy, kunhan sitten näkyy jollakulla nättinä. Tosin, syynä voi olla fontin huonouteen sekin, että miehen koneella ei ole edes wordiä, poisti sen joskus kun koneessa oli viruksia.

Lupauduin tosiaan menemään miehen seuraksi ja hereilläpitäjäksi yöksi, mennään puolen yön maissa sitten. Lupauduin mukaan pienellä kiristyksellä: minun pitää saada suklaapatukoita, jotta pysyn hereillä. :D Tosin, olen kyllä hyvä valvomaan ja yleensä talvisin kun olen ollut mukana, ei ole ongelmia pysyä hereillä, kun ajattelee ettei saa nukahtaa, ettei kuski vaan torkahda ja auto lipsu liukkailla.. Olen siis myös hyvä luomaan kauhuskenaarioita. :D

Aah, odotan niin ensi viikkoa että saan rahaa ja voin maksaa huuto.net ostot ja saada ne itselle.. ja kirjakerhon kirjojen pitäisi tulla. :)