Ehtoopäivää.
Viimeaikoina olisi blogi ollut taas pikkiriikkisen hiljainen, ellei tuota haastetehtävää olisi. En ole paljon jaksanut koneella istua, selkä on niin juntturassa ollut. Nyt onneksi alkaa helpottamaan ja tänään sain jopa pestyä suihkussa molemmat jalkapohjatkin..... lol. Vieläkin sattuu kumarteleminen ja istuminen ja kävelykin, mutta on vain silti niitä tehtävä, muuten ei tästä tule mitään eikä kipu lähde pois millään. Pakko vain kestää.

Työpaikkajutuista ei ole kuulunut mitään, ei siitä varastohommasta eikä ole myöskään vuokrausfirman nainen soittanut siitä puhelinjutustakaan, vaikka puhe oli. Ajattelinkin että jopas on kerrankin semmoinen firma, josta joskus kuuleekin jotain, kun ennen olen ollut noissa niin ei ikinä ole mitään kuulunut mistään, vaikka paikkoihinkin on hakenut. Hmm.
No, tämän selän kanssa ihan ok oikeastaan ettei ole mitään kuulunut.. Olen ollut aivan kuollut kauppareissuilla ja eilenkin kun kävin hakemassa miehen puhelinta huollosta.. Siis niin raskasta kun selkä on kipeä, ihan uskomatonta.. Pakko alkaa tekemään jotain jumppajuttuja enemmänkin kunhan selkä tästä kokonaan toipuu, alaselän lihakset ja vatsalihakset käsittelyyn.. Olisi toipuminenkin nopeampaa kun olisi lihakset kunnossa.. Typerää että lihakset voi olla ihan juntturassa, kun niitä ei edes suurinpiirtein ole..... ärh. :D

Sain viime viikolla Desthealta hiukan piristystä kun hän kävi tipauttamassa nämä:


Potter -runokirjanen, sinne sitten vaan rustamaan ukuli-aiheisia runoja :D Söpö!


Ja tällainen norsuriipus, jossa on pieni lokerokin, fanttiressu halkeaa kahtia :D Kuvassa näkyykin raja.
Fantti on varmaan jonkun Suomeen tuoma matkamuisto, toisessa kyljessä lukee Thailand ja toisessa Bankok. Ajatella, ihan oikea itämainen ronsu!

Kiitoksia noista, piristi päivää :)

Huomenna jos jaksaisi mennä postiin ja Kelaan viemään rahankerjuulappua, irtoaiskohan sieltä jopa kokonaiset viiskyt senttiä per päivä?

Ps. Laitan tässä kohta muutaman alkusyyskuvan joita kävin selkäterapiana napsimassa :)