Ihan totta, olen! Siis en sillä tavalla kuin normaalit ihmiset, vaan olen nyt ehkäpä juuri ja juuri sillä tasolla, jolla normaalin ihmisen iho on yleensäkin, kun muutoin olen ihan kamalan kalpea.

Raumalla käydessä meinasi taas palaa hihat isän kanssa, ihan tilulilulei ja pahuksen kiukkuisella päällä. Oikeasti menin sinne siksi, että minun piti maksaa laskuja, sillä sisko ei ole vastannut puhelimeen ja laskuthan pitää maksaa. Onneksi maksavat ne, voisi olla niinkin etteivät edes maksaisi... Käynti venyi kun meninkin sitten äidin seurana röntgeniin, kun ei se sinne olisi itse päässyt ja isää sinne nyt ainakaan olisi kukaan halunnut. Kuvasivat siellä vähän kaikkea. Äidin sairaseläkehakemusta varten. Onkohan se nyt käynyt siellä labrassa, missä sen piti myös käydä...?
Samalla reissulla piti sitten käydä myös Alkossa, herraisä, 40 euroa meni sinne niin että siluviluvei, kun ostavat niitä 6-7 euron pulloja, niin ihan kivasti niitä sillä rahalla saapi... Itkut. Lisäksi naapurin äijä joka oli kuskina, sai reissusta kaksikymppiä palkkaa. Huh huh.

Käytiin äidin kanssa myös lähikaupan pihalla olevassa kojussa, jossa myytiin vaatteita, äiti osti itselleen t-paidan ja minä sain 5 euroa maksaneen kietaisuhameen, johon iski sillä sekunnilla silmäni kun kojun luokse saavuttiin, ihana kuosi!
645139.jpg
Ihana norsukuvio, harmi että ovat intiannorsuja, mutta taas toisaalta se on osa viehätystä :) Tästä saa hyvän hamosen vaikka bikinien päälle tai sitten muuten vain. <3<3

Olivat onnistuneet saamaan äidin puhelimen lukkoon, vaatii PUK-koodia ja minä lupasin hoitaa sen asian, kun puhelimet on miun nimellä. En ole jaksanut vielä sitä selvitellä, koska se olisi se ja sama jos niille sen koodin soittaisin, ei ne kännissä mitään tajuaisi. Eilenkin kun soitin niin olivat ihan tuiterissa ja isän kiukkukänni jatkui. *huoh*

Eilen myös äiti antoi minulle puhelinnumeron johonkin ilmoitukseen, jossa oli ollut kaksio vuokralla. Minä lupasin soittaa, kun ei äiti isän kuulleen voi soittaa. No, kävipä ilmi, että se olikin myynnissä se asunto. Kiva. Ei pitäisi luottaa kännisen ihmisen lukutaitoon.
Niilllä on taas käynyt siellä pari ostajaehdokasta katselemassa. Loistavaa, antaa ihan briljantin säväyksen se, että nykyiset vuokralaiset on hädin tuskin seisontakunnossa...

Silloin kun oltiin matkalla niin kotona oli ollut jotain souvia, en muista mainitsinko siitä täällä jo aiemmin? No, kuitenkin, siskon nuorin poika oli ollut käymässä ja siellä oli sitten syntynyt kinaa hänen ja isän välillä, koska isä oli taas vaihteeksi haukkunut veljeäni ja siskonpoika oli puolustanut tätä. Homma oli paisunut ja poliisillekin oli soitettu useaan kertaan. Luulin että se oli siihen jäänyt, mutta isä oli ilmeisesti kuitenkin viettänyt yön putkassa. Loistavaa. x_x Luojan Kiitos minä en asu siellä enää! En ikinä ikinä ikinä, vaikka katuojaan muuten joutuisin, mene sinne takaisin! En ikinä.

Oppisopimuspaikkaa nyt mietin, tänään kävin mm. Tarjoustalossa, jonne jätin tietoni ja menen uudelleen maanantaina, koska asiasta tietävä ihminen ei ollut paikalla ja Euromarketissa ei kuulemma edes oteta tällä hetkellä oppisopimuksella ketään töihin. Onpa outoa. Noh. Onhan niitä paikkoja.
Ammattitutkinnosta työnantaja saa 120 euroa per kuukausi ja työkkärin kauttaa pitäisi saada (ei pitäisi olla hankaluuksia, siis ei pitäisi) n. 500 euroa kuukaudessa. Ja jos työnantaja maksaa vaikka harjoittelinjan palkkaa, niin tuohan on oikein hyvä osa siitä, eli työnantaja saisi puoli-ilmaista työvoimaa, jonka saisi kouluttaa oman myymälän / yrityksen tavoille ja saisi mahdollisesti jos haluaa, oppisopimusajan jälkeen osaavan ja paikan tuntevan työntekijän. Olen itse aika innoissani tästä, tällä kun ratkeaa kolme asiaa kerralla, koulutus, työ ja raha.
Mies on vielä vähän kiikunkaakun, mutta kyllä se alkaa kanssa olla ihan innostunut. Appi vaan mietityttää, se kun kummiskin alkaa marista siitä että merkonomi jäi kesken, että kaikki jää kesken. Mutta kyllä musta on parempi tietää valmistuvansa vuodessa, kuin että ei tiedä kauanko pitää jankata samoja aineita ilman takuita siitä pääseekö läpi vai ei. Sitäpaitsi, sietäisi olla hiljaa, kun sitten saan palkkaa, niin ei miehen tarvitse elättää. Ja itse se ei ole tällä hetkellä kuin työtön alkoholisti, joka käyttää oman isänsä rahoja, ei tasan voisi pitää yllä tuota elämäntasoa jollain työkkärin tuilla, ei tosiaankaan. Onhan se kivaa, kun hallitsee isäpapan rahavirtaa, kun tämä itse on vanhainkodissa. Siinä on sitten hyvä retostella kuinka itse tulee toimeen eikä ole ikinä apua tarvinnut.. Joopa joo. XP

Hmh. Mitäs muuta minulla oli kirjoitettavana? Kaikkea pientä olen painanut mieleen, mutta jonnekin ne aina häviää..

Ai niin, eräs bussimatka oli mielenkiintoinen: olin bussissa matkalla Turun keskustaan ja eräällä pysäkillä odotteli n. viisikymppinen nainen kivassa mustavalkoisessa kevyestä kankaasta tehdyssä hameessa, sekä n. seitsemänvuotias poika isänsä kanssa, olisko ollut n. nelikymppinen. Nousi tuuli, ja nainen teki marilynit :D, mutta takaapäin. :D Hame nousi takaa ylös, niin että naisen pikkuhousut näkyivät ja perässä kävellyt pikkupoika meinasi jäädä sinne hameen alle sen laskeutuessa alas... Isänsä katseli hyvin kiinnostuneena näkyä.... XD Nauratti hiukan. Nainen ei edes huomannut vilautustaan...
Seuraavaksi näin urheilullisen naisen capreissa ja t-paidassa ja mukavissa lenkkikengissä askeltamassa reippaasti... vaikutelman pilasi ns. vessapaperiefekti; naisella lepatti kengän sisältä ikään kuin kauppalappu! :D Kaikenlaista...

Olen muuten ihan karmea juoppo :D Mies on parina iltana ottanut tavaksi juoda lonkeron ja se on haissut niin hyvälle ja tänään pyysin maistiaisia. Sain oman pullon :D No, mies meni kavereidensa kanssa Ukiin, jossa on jotkut merefestit ja mie pidän sitten omat pailut täällä... :D Mies sanoi että voitaisiin mennä huomenna yhdessä illalla johonkin, voisi olla ihan kivaa vaihteeksi.

Huomenna olisi Turussa Suomenhevosen 100 -vuotis pippaloita, olisi näytöksiä yms, haluaisin mennä sinne katsomaan, saa nähdä saanko miehen tulemaan mukaan, ilman en sinne pääse.

Nyt en muista enempää mitä piti kirjoittaa, mutta aika hyvin tämäkin.

I`m 612613.jpg, can you believe it? :D