Päästiin tänään jo yhdeksän jälkeen pois, kun hommat oli hoidettu. Vaikka ehdin taas sätätä jonkinverran... Onneksi homma korjaantui jotenkuten.
Huomenna on vaara että joudun olemaan yksin, sain kuitenkin kirjalliset ohjeet niin ei pitäisi ainakaan sen takia mennä vikaan...

Eilen tuli muuten työväenopiston kurssivihkonen taas, oli nukkekotikurssiakin. Pitää katsoa. Se kun maksaa.
Ilmaisluentoja oli pari, joita ajattelin mennä kuuntelemaan jos muistan. Marraskuussa taisi olla se Keskiajan aatelisten salattu elämä -luento, mikä kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta ja keväällä taas Aleksanteri II -aiheinen luento. Suunnittelin aiemmin että tuleva iso nukkekotini olisi sijoittunut hänen aikaansa, mutta nykyään olen mieltynyt enemmän Aleksanteri III:n aikaan (sekä hieman siitä eteenpäin), koska siihen saatan sovittaa esim. puhelimen (haluan sellaisen vanhan puhelimen, sellaisen puuhökötyksen) ja sähkönkin. Niin, nukkikseni "tulee olemaan" Venäjällä, Pietarissa, Bolsaja Morskaja 61:n ja Potstamtskaja -katujen välissä, nykyisellä Herzeninkadulla (Ulitsa Gertsena). Näin muistan suunnitelleeni :D Henkilökuvat ja kaikki melkein valmiina. Muutoin koko hökötys vaan puuttuu ihan konkreettisesti.

Mutta mutta. Nyt voisi mennä vaikka soittelemaan reseptin uusintaa.....

1799586.jpg
Kuva ei liity oikeastaan juuri mitenkään mihinkään, onpahan vain jotenkin kaunis.