Huoh. Tänään oli ensimmäinen työpäivä kun oikeasti ei tykännyt olla paikalla eikä oikeastaan huvittaisi mennä huomennakaan.
Syynä oikean korvan korvakipu, joka alkoi pääsiäisenä, vihloo välillä oikein mukavasti ja korva tuntuu koko ajan kummalta, kuin olisi painetta tms. Kävin työterveyslääkärillä tänään aamulla ennen töitä ja kuulemma tärykalvoni on sisäänpäin kääntynyt ja röörit korvasta kurkkuun tukossa eli ilmanvaihto ei pelaa. Sain jonkin reseptin ja passituksen töihin.. Olisi nyt antanut edes päivän lomaa :( Töissä sitten aamu alkoi vähän ketuilleen kun suurinpiirtein kaikki asiakkaat olivat nousseet väärällä jalalla, tai peräti kahdella sellaisella.. Jonkinmoista kettuilun tarvetta parilla ilmassa.. Puolen päivän maissa vielä yksi tiimivetäjä tuli kuuntelemaan yli tunniksi puheluitani, mikä on tarpeeksi kamalaa sinäänsä, olen aivan paniikissa ja unohdan väh. puolet asioista ja saan sitten niistä noottia.. Tuntui että mitä kauemmin se siinä selän takana istui, sitä huonommin homma meni. Lisäksi korva yltyi siinä kesken kaiken tuntumaan erityisen inhottavalta.. Noin puolessa välissä sanoin että nyt pidän tauon ja painuin vessaan ja tirautin pari kyyneltä. Sitten jatkoin taas soittelua kuuntelijan seurassa jonkin aikaa ja oli pakko napata luuripanta veke yhden puhelun jälkeen kun oikeasti tuntui ei niin kivalta ja taas oli mennyt yksi puhelu ketuiksi.. Itketti ja valitinkin että en kertakaikkiaan nyt pysty keskittymään mm. korvan takia ja koetin pidätellä itkua.. Siinä se tiimivetäjä sitten ehdotti että jos menisin vaikka hakemaan apteekista buranaa ja oliko kiva sitten sanoa että joo kiva ehdotus, mutta kun ei oo rahaa näin työttömyyden jälkeen... :( Tosi kivaa. Sitten se sanoi että jos tuntuu huomenna vielä pahalta niin soittamaan vaan työterveyshoitajalle.. Jotenkin tuntuu inhalta rimputella sinne tai käydä siellä kun kerran ei oikeastaan ole esim. korvatulehdusta tms. niin tuntuu turhalta tämmöinen... Pelkään koko ajan että jostain Argentalta sitten soitettaisiin että mitäs sitä ravataan työterveyshoidossa ja että ollaanko sitä oikeasti kykenemättömiä töihin ja pitääkö nyt maksaa sitten palkkaa tuosta saikkarista muka.... Keräsin siinä sitten jonkin aikaa itseäni ja soittelin taas hetken ja lopulta sanoin että hei armoa oikeasti kun ei tästä tule mitään.. Onneksi se sitten tajusi lähteä pois ja loput kaksi tuntia menikin sitten jo paljon mukavammin, joskaan nyt ei ihan täydellisesti. Viimeisessä puhelussa tuli päivän piristys, minulta tiedusteli pari-kolmekymppinen miesääni (ynnä porukka taustalla) että onko tarjota Erotiikan maailma -lehteä... LOL. Melkein repesin mutta totesin sitten vain että ehkä puhelinlehtimyynnistä kannattaa seuraavaksi kysyä tai mennä ihan lehtiosastolle tsekkaamaan... :D No, sain kuitenkin sitten vielä jokseenkin asiallisesti (lällislää!) tiedusteltua kännykkä- ja nettitilanteen ja lopetimme puhelun.

Muutenkin lievä stressi kun pelkään etten saa olla tuolla kauaa kun en oikein ole loistanut noissa kaupantekojutuissa.. Olen saanut vain yhden kaupan tässä kun ollaan nyt soiteltu 7 päivää, ynnä sitten sellaisen vanhan liittymän muuttamisen uuteen, mutta se ei periaatteessa ole kauppa, kun kerran vain uusittiin vanhaa.. Ja lisäksi juuri siksi nuo kuuntelevat puheluita aina välillä kun ei oikein loistokasta ole. Tietty tarkoittavat hyvää ja pointti on siinä että saavat sitten livenä neuvoa (post it -lapuilla) että mitä nyt voi sanoa jne, mutta silti ahdistavaa. Täytyy nyt vain koettaa. Kun kuulemma joillain sellainen hypetys toimii, mikä itsestä kyllä tuntuu typerältä, vitsit kun nyt on ihan loistava paketti tässä sulle, todella upea homma, ihan täydellinen juttu, toimii juuri sun käyttöä huomioiden ja plaa plaa, itse en kyllä pitäisi jos joku mulle soittelisi tuohon tyyliin. Mutta ilmeisesti joillain se puree ja kauppoja on syntynyt..

Lisäksi ne vielä tänään laittoivat mut ihan ummikkona tiedustelemaan ensimmäisenä nettiasioita, että minkäslainen nopeus ja millä hintaa ja pälä pälä, hyvä kysellä kun en oikeasti näissä nettijutuissa loista.. Olen koettanut keskittyä aikaisemmin vain näihin matkapuhelinliittymiin ja niiden netteihin.. Noh, eipä se kauppa auennut vaikka sain valmiin alkuspiikin tiimivetäjältä.. lällislää vaan sillekin.... Nyt on hyvä kettuilla sitten harmitukset ulos, vai? :D

Äsh, piti kertoa tuosta loppupääsiäisestäkin, mutta justiin nyt ei kyllä inspiroi muu kuin valitus :D Piristän itseäni katsomalla Seriously Cute:n suloisia elukkakuvia...