Desthean isäntä! :D Olkaas hyvä:

Eli kuva-arvoituksen ratkaisi Desthea vahvistuksenaan isäntä ja oikea vastaushan on, että ledvalonauha on kyseessä. Nauha on ohutta ja toisella puolella on liima eli nauhan saa liimattua kiinni. Nauhan saa pätkäistyö haluamansa pituiseksi merkityistä kohdista (kultaiset pyörylät) ja sitten vain liittää eli juottaa johdon kiinni ja avot, valonauha on valmis. Meillä tuota nauhaa on laitettu autoon jalkatiloihin, niin että kun ovet avataan pimeässä niin näkee mihin astuu ;D Näitä miesten keksintöjä.
Tuota nauhaa tuli kelassa 5m ja tosiaan sen saa muistaakseni 5 senttimetrin välein katkaistua. :)

Sitten turha ilmoitusluontoinen asia, mutta jos haluat suorittaa hyväntekeväisyyttä, niin päivitin huuto.nettiin kaikenlaista tavaraa (kirjat tässä vaiheessa vielä laittamatta, mutta tulossa niitäkin) eli saa ostaa ja tukea 13 euron kuukausitulojani :D
Kamat täällä.

Sitten vielä yksi ihanan hauska juttu jonka mies bongasi eilen kauppareissullaan!


AAAWWSS!! <3 Hehee, maailman parasta olutta tietysti!!
(siis pirun pahaa hyi saakeli kun maistoin, mutta noin oluen ystäville... ja siis PÖLLÖ-OLUT PARAS OLUT tietty!!)

Olen nähnyt netissä ennenkin tuon etiketin kuvan ja ottanut koneellekin talteen, en muista olenko täällä näyttänyt.. Olen hakenut tietoa mutta jotenkin en ole vain löytänyt ja olenkin ajatellut että tuota on ehkä joskus myyty muttei enää. Mutta hahaa, nyt tiedän ja omistan pullon! On muuten pöllökokoelman jatkona nyt ;)