Kävin keskiviikkona Raumalla kun isällä oli 70 -vuotissynttärit. Muita siellä ei ollutkaan käymässä. Isä oli aika selväkin, minkä huomaa puhumattomuudesta :D Oli ihan mukavaa, vähän niin kuin joskus ennen sunnuntaisin. Kävin ensin kaupassa hakemassa ruokaa isälle ja Roopelle, sekä kahvikakun. Ja tiskiharjan ;D Onneksi kahvimuki ja lautanen sekä lusikka olivat paljon odottamaani puhtaammat, joten saatoin juoda kakkukahvit enempiä yökkimättä. Onneksi vessassa kävin vasta vähän ennen lähtöäni, muuten olisi saattanut kahvitkin jäädä juomatta, voi yökötys millaisessa kunnossa se oli.. Mutta pakko oli käyttää. Vuorasin pytyn kerroksella vessapaperia ennen kuin just ja just pystyin istumaan sille. Siis miettikää teidän omat pyttynne niin likaisina kuin ne voitte päästää (ja lisätkää se saasta myös ulkopuolelle) ja kertokaa tuhannella.. Voi hyihyi!! Mutta eniveis.... :D

Juotiin tosiaan kahvit ja mentiin olkkariin, katsottiin suomalainen elokuva ja minä mietin puoli yhden aikaan (menin paikalle puoli kahdeltatoista) että miten ihmeessä vietän aikaani bussin lähtöön.... keksin sitten valokuva-albumit! Meni sitten kolme tuntia niitä selatessa :D Välillä jotain juttelin isän kanssa, se kun joi siinä pari lasillista niin alkoi jo kielenkannatkin höltymään. Mutta kaikenkaikkiaan ihan kiva reissu, jos vertaa moniin muihin käynteihini siellä. Mutta sanokaa mun sanoneen, kun voitan lotossa niin palkkaan sinne siivousryhmän ja sitten siivoojan käymään kerran viikossa... Ja ostan tiskikoneen. :D

Nappasin mukaan muutamia valokuvia, tosi vanhojakin, isän ja äidin nuoriuuskuvia ja sitten minusta pienenä yms. Kuvasin ne kameralla uudestaan (ja muuten sillä lottovoitolla ostan kanssa skannerin..) ja ajattelin että voisin laitella tännekin jotain kuvia.... Siis olkaapa hyvä:


Mummu ja äiti pienenä. Jotain 50 -luvun alkua.


Isän luokkakuva vuodelta 1949. Isä on tuo kuulakärkikynällä sutattu.


Äidin rippikuvia vuodelta -63


Äiti -65 talvella, ilmeisesti. Tai -64.


Isän armeijakuva.


Mummu. Kuvan takana on valmistusvuotena -75.


Äiti jouluna, arvelisin olevan 70 -luvun loppua, saman sarjan kuvissa olevien sisarusteni perusteella...


Äiti, 70-luvun loppua tai 80-luvun alkua. Sylissä vissiin veljeni.


Meikäläinen vaavina isän kanssa.


Ja vaavina äidin kanssa.


Kylvyssä :D


Eka jouluni.


Tässä olen jotain vuoden vanha kaiketi.


Kyllä lähtee! Sama telkkaritaso edelleen kotona käytössä... :D Ja samassa paikassa, vaikka asunto onkin vaihtunut muutamaan kertaan.


Ihan pakko sanoa mutta olenpa ylisöpö! :D Jotain 3v? 4v?


Äiti ja isä joskus 90 -luvulla. Olin ala-asteella tämän kuvan oton aikaan, sen muistan.

Et on ne joskus ihan onnellisiakin olleet, vaikka kaikenlaista onkin mahtunut mukaan. Ainakin on kiva välillä muistaa tuo.

Ja vitsit että äiti on ollut tuossa yhdessä kesäkuvassa ihanan hoikka! <3