... että saan pitää pienen tauon ennen kuin aloitan taas.

Olen ehtinyt tänään jo kahdesti täyttää ja tyhjentää astianpesukoneen, pestä käsin kattiloita, valmistaa jauhelihakastikkeen miehelle ja keittää perunat, tehdä itselle makaronilaatikon, yleisjärjestellä, imuroida ja luututa lattiat. Vielä järkkään pyykkitelineeltä kamat pois ja sitten pitää alkaa setviä kaikkia niitä kamoja, mitkä vien kirpputorille. Ja niin, aloitin minä jo uuden piponkin tekoa! En täällä ole maininnutkaan, että tosiaan sukat ovat valmiit ja olleet jo käytössä usean päivän ajan ja nyt olen kutonut iltaisin pipoa harmaasta langasta, ihan vain päästäni vedin "ohjeen" ja sain sen jopa pipolta näyttämään... Muutamia virheitä tuli tehtyä, mutta katsotaan jos tämä uusi pipo olisi vielä siistimpi. Jompaan kumpaan aion vielä laittaa paljetteja koristukseksi. Sitten kun keksisin että miten sellaisen lörppäpipon saa tehtyä... tuosta kun tuli ihan peisikkimalli.


Siinä allekirjoittanut ylpeänä pipon tekele päässään eilen illalla... Oli pakko sumuistaa ja suttuistaa ja reunustaa kuvaa, muuten olisi tullut "ryntääni pääsivät blogiin" -kuva ja tuo naaman kiiltokin on siedettävämpi tässä... :D


Työturvakorttinikin saapui postissa eilen :) Hygieniapassikortti tuleekin sitten varmaan vasta ensi vuoden puolella.


Tilasin jokin aika sitten 5 Trendi -lehteä 19,90 hintaan, tilaajalahjaksi tulee kaksi Luhdan käsipyyhettä, muistaakseni. Tänään tuli ensimmäinen lehti, illalla saankin sitten lukea tätä kutomisen välissä :)
Postissa tuli myös kulmakoru jonka tilasin, oikein tuollaisessa pussukassa. Ja koru on todella ihana ja sain sen jopa ihan ensi yrittämällä laitettua, vaikka vähän pelkäsin että tutiseeko kädet niin että pudottelen pikkiriikkiset osat jonnekin..


Siinäpä se nyt pönöttää, kulmassa :) Mii laiks. Anteeksi vain suihkun raikas olemukseni :D Tulen kyllä ehdottomasti tilaamaan tuolta nettikaupasta uudelleenkin, ei ollut pahan hintaista ja toimitus nopea. Ja jos tämä nyt ei mun kulmaani räjäytä niin suattaapi olla että vaihtokorua tuohon tulee... Ja mietinhän minä sitä toisen kulmakorunkin ottamista.. Huuleen haluaisin ihan ykkösenä ottaa, mutta miestä en ole saanut vielä taivuteltua... :D

Mutta nyt juon vielä kupin teetä, pelaan pari nassukirjapeliä ja suunnin sitten tuonne kuivaustelineen puoleen..