Eli löysin kuin löysinkin ne caprini! Vieläpä farkkusellaiset (siniset), jotka halusinkin. :)))
Tosin niiden löytäminen olikin sitten eri asia... huh. Kokeilin Kappahlilla toistakymmentä paria housuja, eli kävin useaan kertaan kopissa, vielä kun hain isompia kokoja joistain pökistä. Usko oli loppua jo, mutta sitten, juuri kun olin marssimassa sille ah niin kauhealle IsojenTyttöjen osastolle, löytyi nämä! Koko on kyllä sitten jo aikamoinen, mutta siitä viis, sopivatpahan ainakin jalkaan. Ja kun oli vielä 30% alennuslappu mukana, niin pökät maksoivat 20,90€.
563816.jpg Ihana vyö mukana ja lahkeissa tuollainen paksu osa. Juuri sellainen mistä pidän. :)
563818.jpg Vyö vielä erikseen. Namunen.

Sitten katselin kenkiä, mutta Kappahlista en löytänyt, yhdet kivat ballerinat siellä oli, mutta vain yhdet minun kokoani ja niissä oli jotain mustaa likaa. Suuntasin siis Seppälään.
Josta nappasin mukaan KAHDET kengät. Joista toiset palautan. Koska laskin typeränä varani väärin unohtaen että pitää käydä apteekissa ja sinne menee 50€ niin että hujahtaa. Noh, ainakin sain "ostaa" ne. Vaikka palautankin. Ellei mies ole toista mieltä. Epäilen kyllä. Mutta tässä kuva niistä ihanista jotka siis joudun ilmeisesti palauttamaan:
563825.jpg Ois vaan niin ihanat. <3 Ja kultahan on ihan trendiväri, meikö ois ihan trendicentteri sitten jos näillä tepastelisin.  Nämä oli aika tyyriit, liki 30€.

Toiset kengät oli eka valintani, ne ihan käytännöllisyyssyistä. Ihan nätithän (ja hauskat ainakin) nekin on, mutta nappasin mukaan ajatellen tuota edessä olevaa matkaa, siellä tarvitaan kaiketi sellaiset kengät joiden kanssa voi kävellä ilman että päivän jälkeen on jalat rakoilla ja ontuu....
563829.jpg En tiedä pitäisikö vaihtaa kokoa pienemmäksi.. Hmm. Nämä oli n.13€

Nappasin mukaan myös muutaman sukan. :D

Tätä minä itseasiassa lähdin Turkuun ostamaan:
563837.jpg Laskinta. :D No, tulihan sekin kyllä sitten ostettua, joo... Halvimmasta päästä 10,90€ :D Mutta eihän sen alunalkaenkaan mikään kummallinen pitänyt olla...

Ja myös lukemista hetkeksi aikaa:
563843.jpg Semmonen megatonnin painonen opus. :D

563845.jpg Lanteita ainakin meikälikalta löytyy! Haluaako joku osan? Ihan ilmatteeksi saa jos tulloo hakemaan.

Ja millä rahoillako? No saikkarilla. Oikeutettuna ostoksena pidän housuja, mies on varmasti samaa mieltä, samoin toiset kengät. Loput rahat meni jo siirrossa kaikki miehen tilille.