...sen oon huomannu tässä parin päivän aikana kohtuullisen hyvin ;D Onneksi voin syyttää asiasta kipeilyäni!

Alkuviikolla tiistaina hoitajalla käydessäni saikkarilappua hakemassa väitin itselläni olleen kuumetta SEISKALLA alkavalla luvulla.... :D Aika korkea kuume, etten sanoisi. Tietysti piti sanoa että kolmeseiska ja risat mutta mutta...

Torstaina bussia odotellessa pysäkillä (matkalla lääkäriin) pienesti jorasin The Baseballsin tahtiin... Mutkun koko kroppa alkaa vispaamaan heti kun kuulee (saati että tahallisesti kuuntelee)!

Samaisella bussireissulla menin väärään bussiin ja olin päätyä Mynämäelle, onneksi oli vielä pysäkki ennen kasitielle menoa... Huh huijaa vähänkö pelästyin kun bussi kääntyi risteystä ennen sairaalaa ihan jonnekin muualle... Päädyin sitten pikakävelemään jonkun matkaa.... Arvatkaa olinko kuollut kun pääsin Terveyskeskukseen? Onneksi ihan ajoissa sentään.. Kyl tää osaa sekoilla.

Notta semmosia... ;D

Samaisella lääkärireissulla muuten siinä odotellessa vuoroani katselin kuinka lääkärini pyysi sisään minua ennen olleen potilaan (oli onneksi myöhässä koko jono) ja mietin jo siinä että kiva kun ei koskaan tiedä kuka sinua ennen on siellä ollut aka kehen lääkäri on koskenut.. Tämä mies oli lievästi puliukon oloinen ja silmäkulmassa olikin side.. Kun minun vuoroni tuli, en sitten juuri voinut kuin katsella lääkärin pöydällä olevaa veritahraa... Ja siinä se pyöritti niitä korvan tsekkausjuttuja ja stetoskooppeja ihan sen TUOREEN tahran ympärillä, olin kyllä niin valmis kiljaisemaan jos vaan olisi joku niistä välineistä koskenut hippasenkin siihen vereen... Hyih. Ja eihän se lääkäri pliis vaan stetoskooppeillut sitä pulsua, eihän??? Niissäkin pitäisi olla joku vaihtopää....

Sain saikkaria loppuviikon ja antibiootit korvatulehdukseen, ja tässä vaiheessa totean että IN YOUR FACE HOITSU!! Alkuviikolla hoitaja ei suostunut katsomaan korviani (varmaan edes osannut mokoma sitruunanaama) vaikka pyysin. Ja nyt sitten tulehdus ja lääkkeet. In your face! Vois hymyillä omahyväisesti mutta ei oikein tunnu aiheelliselta, mullahan se tulehdus on..... :D

Lisäksi Raumalla on taas jotain pienoista härdelliä, joku oli tehnyt alkuviikolla ilmoituksen isästä eläinsuojeluun ja sieltä oli joku nainen käynyt Roopea katsomassa. Onhan sitä itsekin miettinyt että eihän sillä siellä parhaat mahdolliset olot ole, mutta ainakin sitä ruokitaan ja lääkitään jos se kipeä on. Ja ne on molemmat siellä jo vanhoja, Roopekin on ainakin kymmenen. Ei se varmaan ulos pääse tarpeeksi, vaikka isä väittää käyvänsä sen kanssa ulkona ainakin kahdesti, mutta kuka sen tietää. Ja turkkia voisi huoltaa hiukan paremmin. Onneksi käyttää sentään pari kertaa vuodessa trimmaajalla. Mutta mutta.. Ei soisi toisaalta että Roope otettaisiin pois, koska sitten isä jäisi ihan yksin. On se Roope vaan kuitenkin isälle iso seura. Hmm.

Ja keskiviikon tienoilla oli käynyt vuokraisäntä, koska joku oli valittanut hajusta.. No ylläri että siellä haisee... Ei voi oikein kieltää.. Mutta milläs saat isän siivoamaan kun sen mielestähän siellä ei haise ja on siistiä... Ja kun isä just on sitä ikiaikaista metsäkansaa joka käy suihkussa korkeintaan kaksi kertaa vuodessa, nyt ei varmaan enää sitäkään..
Onneksi sentään vuokrat maksetaan aina ajoissa ja isäntä olikin sanonut että kuulemma isä saa jäädä asumaan.. Mutta kyllä siellä vaan haisee.. Pitää miettiä mitä sille tekisi, supersiivous ois pop, mutta hetken päästä haju olis ihan samanlainen.... Hmm..

Nyt on vissiin mulle tiedossa poikamiestyttöviikonloppu, mies aikoo mennä mökille ja viipyä ehkä jopa tiistaihin asti! Huih. Minä en sinne nyt mene, tauteineni. Vois ehkä koettaa jaksaa siivota täällä ja vaikka mineillä hiukan... :)


Ettei olisi ihan kuvatonta, tässä lasin läpi keittiön ikkunasta napattu tirppakuva :D