Tänään olen tehtaillut kortteja.. Saadakseni muuta ajateltavaa kuin huominen (tai perjantai), mikä kyllä oli muuten ihan onnistunut idea, paitsi että tein myös äidille kortin kukkasiin kiinnitettäväksi (en selvinnyt kyynelehtimättä). Ja huomenna menen Raumalle, pappi tulee käymään kotona, juttelemassa ja kai kyselemässä mitä puheessa pitäisi sanoa. Mitä sille papille pitäisi sanoa? Umh. En taida osata pukea ajatuksiani sanoiksi asti... Sisko tulee sinne myös, ehkä miehensäkin ja saattavatpa heidän lapsensakin tulla, en ole ihan varma. Veljestä en tiedä, ei varmaan tule. Hautajaiset samassa tilassa isän kanssa taitaa olla jo ihan tarpeeksi.. Miten siitäkin selvitään *irw*

Äiti tuotiin eilen Porista takaisin Raumalle ja kappeliin, piti olla niin että arkku olisi siunaustilaisuudessa auki, mutta inhimillisen "pakastinongelman vuoksi" arkkua ei enää voida avata.. Eli siis Porissa oli tekniikka pettänyt, eikö niillä ole siellä varoitusjärjestelmää jos kylmäosastolla järjestelmät pettää?!

Isän pitänee soittaa jonnekin, jotta saadaan tietää onko saatu selville, mihin äiti kuoli.

Olivat käyneet isä ja sisko miehineen myös varaamassa uurnapaikankin maanantaina.

Mutta.. Piti jotain muuta ajatella kuin noita... Siis jos nyt voi olla ajattelematta, mutta.. No siis.. Niitä kortteja:

Otetaan tämä äidin kortti nyt sitten "pois alta".

1246389157_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ensimmäinen, iltarukous, luetaan sitten siinä arkun vierellä kukkia laskettaessa (luimme tämän ja toisen rukouksen äidin kanssa joka ilta aina siihen saakka kun muutin pois). Toisen laitoin mukaan, koska se on kappale Sylvian joululaulusta, josta äiti piti. Hiukan muokkasin omaan tarkoitukseen sopivaksi.

1246389167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Takapuolelta löytyy äidin pitämiä auringonkukkia. :) Jos nyt vielä saan niitä hautakimppuun niin olen tyytyväinen.

Ja niin, auringonkukat on piirretty mallista, jonka löysin ihan vain googlesta.

Seuraava kortti on vanhalle ystävälle, jonka kanssa olemme olleet riidoissa viitisen vuotta, nyt hän otti yhteyttä pari viikkoa sitten.. Toivon että voimme olla jatkossa kavereita ja tavatakin. :) On ollut ikävä. Toivottavasti et lue tätä! :D Jos luet, niin no, oleppa hyvä!

1246389146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Mennä päräyttivät avopuolisonsa kanssa naimisiin, tässä onnittelukorttia.

Kortin takapuoli on sellaista nättiä missä on perhosia yms, en huomannut ottaa siitä kuvaa. Se on siis ihan valmista paperia, toinen puoli tyhjä.
Kuva on Anutiinan käsialaa, täällä on niitä lisää!

Seuraava kortti on onnittelut miehen (ja kaiketi minun myös) kaverille, jonka avioitumisesta kerroinkin joskus aiemmin, he saivat vaimonsa kanssa kesäkuun alussa poikavauvan ja me menemme jossain välissä heille käymään, ehkäpä torstaina.

1246373240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kortti on tuollainen mintunvihreän sävyinen, nauha on vaaleansinistä. Enkelit leikkurilla leikattu vaaleansinisestä pahvista. Teksti hopeatussia. Kuva on taaskin Anutiinan mallistosta. :) Hehee, lapsen nassussa sattui pieni virhe, näyttää kuin sillä olisi parta tai jotain, olisi pitänyt tussata se vaikka vaaleanpunaisella.. Noh.. Tämä on toinen puoli kortista, toinen on tällainen:

1246373253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Yö:n Ihmisen poika -laulun sanat.

Piti laittaa tähän vielä kuvia Fiskarssin Ruukilta, mutta taidan laittaa ne seuraavaan postaukseen.. Ettei veny turhan pitkäksi. :)