* vanhusten ei tarvitsekaan muuttaa; asuntoa ei myydäkään

* veljen kohta entinen naisystävä oli keksinyt soittaa poliisit "koska me riideltiin". Ai? Hitto, poliiseilla olis ihan ylibuukkaus jos kaikki riitelevät pariskunnat alkaa piruillakseen toisilleen soitella sinivuokkaja paikalle. Nyyh. Ja sen voin sanoa, että veli ei ainakaan ikinä lyö naista. Sen verran on saanut kotona nähdä mitä siitä sitten tulee. Kai niillä on siellä pinna kireällä kun veli muuttaa viikonloppuna pois. Koittais nyt sen aikaa kärvistellä jotenkin.

* bobin olis saatava lääkärille, sillä on kai vielä vanhuuden lisäksi flunssa. En vaan tiedä mistä rahat. En haluais sen kuolevan ennenaikojaan nuhan takia. Tai että tarvitsis kärsiä nuhaa viimiset elon hetket.

* jottei tämä listaus jäis vallan miinuksen puolelle, on tasattava homma miettimillä kuinka paljon pippaloita tähän kuukauteen mahtuukaan; oli jo rippijuhlat, tänään on Roopen (vanhusten koira) synttärit, onkos se sitten nyt kuusi? Ja ensi torstaina minä saan alkaa stressata 23 -vuotisstressiä ja vielä loppukuusta on veljen pojan synttärit. Huh huh.

712517.jpg