Siis ihan just ja just. Tai jotain. Tänään oli nimittäin hammaslääkäri ja pitkä tapaamisaika puudutuksen, poraamisen ja hammaskiven poiston merkeissä. Kuulostaa ah niin ihanalta. Onneksi nykyään on hammaslääkärit ja hoitajat paljon ihanampia kuin aiemmin, tai sitten minulla on nyt tuuria. Oikein ymmärtäväisiä olivat, tai no, varmaan tulee luonnostaan kun potilas on kauttaaltaan helakan punainen, tärisevä ja tutiseva ja paniikkihikoileva. Apua. Sain onneksi ennen puudutuspiikkiä puuduttavaa geeliä, joka auttoi ihan kivasti, kyllä sen piikin tunsi ja oli se ikävää, mutta ei tehnyt mieli kirkua ääneen. Lääkäri laittoi vielä hitaasti sitä ainetta ettei tulisi epämukavaa paineen tuntua. Lisäksi koko ajan toimenpiteen aikana kyseltiin laitetaanko lisää ja kerran laitettiinkin. Ensin puudutuksen vaikutuksen alkua odotellessa raavittiin hammaskivet pois, se ei ollut kamalaa, itse laite on oikein kiva, se putsausrönkkiminen sen koukun kanssa taas ei ole kivaa, mutta onneksi ei satukaan. (Tai saattaa sattua jos on huonot ikenet) Poraaminen oli yllättävän helppoa, vain muutaman kerran jouduin vinkaisemaan ja nytkimään kun oikein osui johonkin pahaan kohtaan pora tai koukku. Jännästi käyttivät kahta "poraa"; sitä normaalia ja sitten jotain erilaista täristävää, se oli hieman helpompi kestää kuin normaali. Loppuvaiheen lääkäri teki käsin kaivelemalla, koska aloin sätkiä sen inhan koneen käsittelyssä. En muuten ymmärrä miksei niistä koneista saa ääntä pois. Miksei? Loppujen lopuksi koko aika meni nopeammin kuin odotin ja käsittely oli paljon mukavampaa kuin mitä muistan aiemmilta kerroilta. Ei tällä nyt kammoa poistettu, mutta ehkä hiukkasen muutettiin käsitystä ainakin joistakin hammaslääkäreistä ja -hoitajista. Ihan yllätyin kun huomasin ulos astellessani kellon olevan puoli kolme, kun aikani alkoi varttia yli yksi.

Samaan syssyyn kävin hoitamassa toisenkin asian pois järjestyksestä, eli vein uudet työelämävalmennussopparit työkkäriin, nyt pitäisi olla syyskuun melkein loppuun asti sitten valmennusta.

Huomisen ohjelmaan voisi kuulua vaikka kirjastossa käynti (hammaslekuri on kirjaston vieressä ja kävin siellä tänään mutta koin muistinmenetyksen ja unohdin lainaustunnukseni joten se siitä...tunnus on onneksi vanhan puhelimen viestimuistissa) ja parturiajan varaaminen.

Tämän illan rentoudun, mieskin tuossa tuli töistä ja jatkoi ampumaharjoituksiin ja päätti jäädä mökille yöksi ettei tarvitse koko ajan edestakaisin ajaa. Tulee sitten huomenna töiden jälkeen kotiin.

Täällä onkin muuten kansiossa muutama kuva männäviikolta, kävin mökillä ja miehen kanssa ajeltiin lähiseutuja ja käytiin mm. Taivassalon louhoksilla, aivan kertakaikkiaan upea paikka! Harmittaa vietävästi kun en saanut lainkaan hyviä kuvia sieltä, aurinkokin oli jo laskemassa joten veden upein hohto jäi kuvista pois, mutta uskokaa minua, aivan upea vesi, ihanan turkoosia! Niin öh joo siis, siellä on siis kivilouhimo, jossa on parissa kohdassa vanha louhimon alue täyttynyt pohjavedellä ja on syntynyt ihania järviä!


Kuvasta ei erota hyvin, mutta tuonne vastarannalle on piiiiitkä matka!


Kuvasta ei erota, mutta tuolla oikealla puolella menee sähkäjohto tuonne veden alle, siellä oli joskus siis kuivaa. Sinne johtaa tiekin, joka pysähtyy veteen. Kuulemma on vajaa 100 metriä syvä.


Tämä on toiselta louhosjärveltä joka oli vielä hiukan auringossa. Lokit suosivat tätä.


Oli jännää nähdä nuo lohkareet tuolla veden pinnan alla, siellä näkyi myös ns. seuraava taso, kun on louhittu kerroksittain.

Eilen käytiin shoppailemassa miehelle farkut JC:ltä, en olekaan ennen käynyt kyseisessä putiikissa, mutta tasan tarkkaan menen uudelleen! Vaatteita en ehtinyt paljon katsella, mutta IHANIA koruja siellä on! Palkkaa odotellessa dam di dam... Ostinkin sitten rahahipuillani alekorvikset ja mies osti minulle pöllösukat :D Lisäksi käytiin Aschanilla herkuttelemassa ja vielä ajeltiin miehen äidin luo ja paluumatkalla poikettiin Maskun Tarjoustalon puutarhaosastolle, joku saattaa muistaa erään lehtileikekuvan eräistä ihanista puutarhapöllöistä... :D Ne olivat hakusessa, mutta jäivät ostamatta (menen varmaan nekin hakemaan) kun näin vielä upeamman pöllön! Kertakaikkiaan ihana!


Korvikset ja ihanat pöllösukat! <3 Korvikset olivat alessa 1,95e.


Katsokaa kuinka upea! Ihana!! Olen myyty! Siis tuo katse, ilme! IHANA!


Tässä on se aiemminkin esittelemäni leike. Pöllöt olivat ihanampia kuin kuvasta käy ilmi; pienempi hassu on edestä peitetty pienellä soralla ja isomman siivet ovat mosaiikkilasia. So pretty!

Ja niin, sitten tuolla on muutama kuva ampumaradalta, voisin nekin laittaa tähän.. Kamalaa kun ei päivitä aina heti niin sitten jää miljoona ja yksi kuvaa laitettavaksi samaan syssyyn....


Mikä se ruosteessa on kun viehättää?


Kuvakulmaa sieltä "ammuttavasta päästä". Eli siis ampujat ovat tuolla "torpissa" ja hirvi/karhu/tms -taulu menee kiskoilla ees taas.


Söpö pikkukukka ja samperin kamera kun automaattitarkensi tuohon lehteen eikä kukkaan...


Ja tooosi pieni kuoriainen ihan joku viismillinen.

Oiskohan tässä jo kaikki? :)