Jipii. Tänään postilaatikosta runnottiin miulle paketti! Askelmittarini ja sykemittarini saapuivat! :) Olin ihan täpinöissäni, paha vaan että en ole tänään niitä voinut käyttää, kun juuri kun posti tuli niin men lähdimme miehen sedän 50 -vuotispäiville ja kotiin tultiin vasta puolisen tuntia sitten. Vielä tekisi mieli mennä ulos, mutta kun siellä sataa :( Mikä ei muuten haittaa, mutta kun kengät kastuu viiden metrin jälkeen sukkiin asti, ei ole mukavaa. Mutta katsotaan, josko se sade lakkaisi ja josko asennoituisin sukkien kastumiseen. Tekisi vain mieli päästä kokeilemaan. :)
Kun ei niitä askeleita oikein tässä kotona kerry.

Juu, juhlimassa oltiin, ihan vaan kakkukahveilla, ei sen kummemmilla. Porukkaa oli ihan kiitettävästi, iso suku :)
En tullut syöneeksi kuin yhden piparin ja neljä tai viisi täytekeksiä, vaikka kakkukin oli herkullisen näköinen ja luultavasti myös makuinen, sukuun kun kuuluu leipuri.. :D Nam nam.

Mies osti eilen miulle 200g suklaalevyn ja vannotti että sen pitää kestää kaksi päivää... Joo.. No, huitelin sen eilen kokonaan. Mies oli hiukan ärtynyt. En kehtaa enää tänään mennä hakemaan sipsipussia, vaikka tekee törkeästi mieli. Ehkä menen sitten sinne lenkille.. Typerää, että taas olen tässä mässykierteessä. Paras taas yrittää olla ilman kokonaan.. Miten niin helppo asia voi olla niin vaikea?

Menen katsomaan joko sade loppui.

260239.jpg